• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglu 9-10 yas arasi olan anneler...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
Selam arkadaslar bu yastaki cocuklar bazi seyleri merak ediyorlar....bunlari nasil cevapliyorsunuz....ben ogluma bazi seyleri ilerde ögrenecegini anlatiyorum....anlayacagi sekilde konusmaya calisiyorum....ailenin kutsalligindan evlenmeden cinselligin zina ve buyuk gunah oldugunu anlatiyorum...yerlesti gibi cok sukur...bazan diyorki burasi yurt disi oldugu icin:(annecigim ben buyuyunce ayri yasayacagim annelik zor sabir sefkat istiyor....ergenlik dönemini geciren anneler nasil yaklasiyorsunuz...birde disarda gördugu kotu manzaralarin normal olmadigini bunlarin ancak evlenince olabilecegini anlattim...anne sen babamla yattinmi dedi...sok oldum....yaa tabii yanyana yatiyoruz yeter bu kadar dedim konuyu kapattim oglum bazi seyleri kavradigi icin bazan degisiklikler hissediyorum ........

merhaba benim oğlum 10 yasında bana hic böyle sorular sormuyor her ne kadar uzmalar doğruyu söyleyin deselerde insan söyleyemiyor bazı seyleri ama daha benim oğlum sormadı bana sorsa ne derim bende bilmiyorum:50:

şimdi okuyunca, demek yurtdışı farkı:)
bizimkilerde yok öle durumlar, zaten çok erken
platonik sevgiden başka durum yok, oda sınıfından bi kız arkadaşını seviyomuş:)tabi içinden:69:

Bana da henüz öyle sorular sormadı,gerçi abisi de sormamıştı..

biz bu durumu kızım 8 yaşındayken aldığımız bir kitap sayesinde atlattık kızım şu an 10 yaşında ve biliyor.kitabın adı vücudunuz ve siz susan meredıth yazarı ansiklopedi tadında.ve biz anneler olarak gerçeği geç kalmadan anlatmalıyız.tv de bir uzman cinsel istismarlar konusunda çocuklarınıza cinselliği anlatın istismarın da ne olduğunu anlatın neler olacağını bilsin demişti.çocuk cinsel anlamda yaklaşıldığını bilmiyor çünkü cinselliği bilmiyor.ben kızımla belli uslup çerçevesinde konuştum ve bir daha sormadı.ve çocuklarınızın vücudunu çıplakken bir şekilde kontrol edin bu banyoda olur giyinirken uyurken olur herhangibir morluk yara bere vs varmı diye bakın demişti uzman çünkü çocukların çoğu birşey olduğunda saklıyor.

Back