öğle uykusunu ne zaman bıraktı??

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
kızım tam 3 yaşında sabah 7 ortalama genelde 7 , 7buçuk gibi uyanır
öğle uykusu çok şükür oldu hep
bu ara biraz cozuttu :) cozuttu derken yine uyuyo ama haftada 1-2 gün oluyo
uyusa bile yarım saat anca
sizin bebeler çoçukluğa adım ararkan öğle uykusunu ne zaman bıraktı ???

benim kızımda üc yaşında bıraktı uyumayı nedenide şu bence üc yaşından önce geceleri uyanıp süt iciyodu yani gecede bi kac kez kalkınca gündüzde uyuyodu haliyle şimdi gece uanmadıgı icin gündüz cok nadir uyuyo ben artık zorlamıyorum cünkü uykusu gelirse zaten uyuyo kendisi seninkide normal bence gece deliksiz uyuyorsa gündüz uyumaz

gece bi kere süte uyanıo bu da tiryakilik gibi bişi
sabaha doğru uyanıo yani
dediğin gibi eskisi gibi hem yorulmuyolar hem de çok şükür gece daha iyi uyuduğu için sanırım

evet resmen benimki gece süt tiryakisiydi hemde biberonla biberon bi bize geliyodu bi babanneye gidiyodu bide yastık ve battaniye taşiyoduk hergün onlar olmadan ne uyuyodu ne duruyodu babannedede yastık battaniye var ama yok ile onlar olcak neyse ki yaza girerken battaniye yasyık olayını babasıtehtile falan bıtaktırdı şaka tabi ama gercekten işe yaradı biberonuda artık başın kalmamıştı yinede o şekilde emiyodu benim kız olmıyodum yeni biberon biraksın diye süt icmekten yemek yemiyodu cünkü emicek başı kalmayınca onuda bıraktı kolay oldu aslında cok aramadı bitek gece bezimiz kaldı tek sorunum şimdi bu nasıl ayarlıycam ciş zamanlarını bilmiyorum calıştıgım icin bütün gece saat başı kalkamıyorum zaten yeni yeni deliksi uyumaya başladık nebilim onuda ib şekil halledicem sen geceleri bezliyomusun yada bıtaktıysan nasıl hallettin

ya sorma bizim de gece bezimiz kaldı aynen yeni yeni uzun uzun uyumaya başladı hiç o delikli gecelere dönmeye niyetim yok
o uyurken çişe kaldırmak gerekirmiş uykusu dağılırsa hop tekraruyutmaya çalış vs
vallaha benim de gözüm yemiyo gece kalkmaya 2-3 kere
ben de çünkü çalışıyorum sabah 9akşam 6
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

yatak odaları üs katta şimdi al cocugu in merdivenden e uyanırki benimki kucagımda hic indiremem nerdeyse benim kadar kaldıramıyorum babayı uyandırsak gece gece terör magduru olmak istemem telkinle halletmeye calışıcaz artık yatırırken bak bezlemiyorum annem seni sakın ciş yapma diye beynine yerleştiricezkış gelmeden halletmem lazım allah bana yardım ettsin

ya bizim allah tan odası wcnin hemen dibinde bizim de oda wc nin dibinde :)
sen bi lazımlık al bare odasında dursun :)
vallaha işin şakası bi yana
hayırlısı bakalım
elbet çıkacak o bez

3 yaşa kadar diyo uzmanlar öğle uykusu için.benim kızımda bıraktı öğle uykularını rahat ettik valla.dr.ahmet aydın öğle uykusu uyuyupta gece 9.30 dan sonra yatıyorsa öğlen uyutmayın diyo zaten.erkenden uykusu geliyo.ohhhhhhhhhhhhh.bide ben hiç gece süy iç yok kalk tuvalete yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…