Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlakların Fiziksel Özellikleri

gemxixnxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
563
0
gencken yaslı ve olgun bır gorunume sahıp olan oglakların yasları ılerledıkce genc bır gorunum kazanması sasırtıcıdır
orta boylu
dar omuzlu
ınce ve kemıklı vucutları vardır
esmer ve ınce uzun yuzlerınde elmacık kemıklerı cıkıktır
genıs alınları vardır
kellık gorulebılır ılerıkı yaslarda
sabıt ve dık bakısları ıfadelerıne sertlık katarlar
erkeklerınde sakal bırakma merakı vardır

bütün burçlar içinde en güzel en sexi en başarılı en zeki vede herşeyin en en en en en eni olan biziz yaaaa bozdurtmasın bana kimse salon kadını imajımı valla bi kafa atarım ayyyy tuttu yine keçiliğim naparsınız ben bi oğlağım .... oğlağım işte banane banane .... ya bide bize inatçı diyolar söyleyin bakiiim kim inat diiilki kızlar ister sarışın olun ister esmer uzun kısa farketmez tüm oğlaklara bol sağlık bol para bol bol başarılar dilerimmmm:KK66:

ayy benim eşim oğlak ben aslan burcuyum çok sabırlı bi burç ama damarına bastımı felaket bi inat o inat ben iant geçinip gidiyoz işte

Oğlağım, telaşlıyım, son dakikacıyım. Özlettiririm kendimi, yokluğumda.

ayy benim eşim oğlak ben aslan burcuyum çok sabırlı bi burç ama damarına bastımı felaket bi inat o inat ben iant geçinip gidiyoz işte

nezzambak bizdede benoğlak eşim aslan.özel olmassa evde kimin dediği olur.bana dominant diyolarda ben pek katılmıyorum sonuç itibariyle hepimiz kadınız ve kadınlar daha fazla fedakarlık yapıyor özveride bulunuyor bunun burçlarla bir alakası olmadığını düşünüyorum.yanlışmı düşünüyorum acaba

nezzambak bizdede benoğlak eşim aslan.özel olmassa evde kimin dediği olur.bana dominant diyolarda ben pek katılmıyorum sonuç itibariyle hepimiz kadınız ve kadınlar daha fazla fedakarlık yapıyor özveride bulunuyor bunun burçlarla bir alakası olmadığını düşünüyorum.yanlışmı düşünüyorum acaba

selm canım tabii burçlarla bi alakası yok ama oğlak burcu gerçekten sabırlı bir burç evde genellikle benim dediğim oluyor iyiki oğlak burcuyla evlenmişim çokmu şanslıyım acaba yerimsenibenkadınlar her zaman fedakardır ama bizde tersi :nazar:birazda böyle olsunyerimseniben

Oğlak burcuyum ama dar omuzlu, esmer ve uzun yüzlü değilim. Aksine sarışınım ve hiç de narin yapılı değilim maalesef. Ama bir konu var ki bunu duymak çok hoşuma gidiyor :teytey:

Yaşım ilerledikçe "şarap gibisin" yakıştırmasını alıyorum :dance:

Ben oğlağım ama uzun boyluyum,alnım geniş değil,elmacık kemiklerim yok gibi,dar omuzlu da değilim vucudum kum saati gibi:)

gencken yaslı ve olgun bır gorunume sahıp olan oglakların yasları ılerledıkce genc bır gorunum kazanması sasırtıcıdır
orta boylu
dar omuzlu
ınce ve kemıklı vucutları vardır
esmer ve ınce uzun yuzlerınde elmacık kemıklerı cıkıktır
genıs alınları vardır
kellık gorulebılır ılerıkı yaslarda
sabıt ve dık bakısları ıfadelerıne sertlık katarlar
erkeklerınde sakal bırakma merakı vardır

a:nazar:lakam yok valla
çok şükür hiç biyerim uymuo çok güzel çooooooooooooooooooooook

dar omuzlar ve dökülen saçlar dışında diğer özellikler bana uyuyor yükselenimde teraziiii bu burç güzelliğime daha bir güzellik katmış yaşıtlarım ve bir iki yaş benden büyük olan arkadaşlarım onlardan çok daha küçük göründüğümü söylüyorlar ve her yıl biraz daha değişiyorsun diyorlar şarap gibiymişimkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Son düzenleme:
ben de oğlak burcuyum katılıyorum bu yoruma ama saçlarımda nazar değmesin:nazar: çok gür
paylaşım için sağol :sm_cool:

gencken yaslı ve olgun bır gorunume sahıp olan oglakların yasları ılerledıkce genc bır gorunum kazanması sasırtıcıdır -Bu doğru herkes beni 25 falan sanıyor:))kaydirigubbakcemile3
orta boylu-dogrudur-1.68benneyaptımki
dar omuzlu -yanlış.
ınce ve kemıklı vucutları vardır.değil ne yazıkki.kemikli ama ince değilkaydirigubbakcemile3
esmer ve ınce uzun yuzlerınde elmacık kemıklerı cıkıktır-hayır
genıs alınları vardır -evet
sabıt ve dık bakısları ıfadelerıne sertlık katarlar-evet

:enbuyukkk:

X