Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlak Kadını - Oğlak Erkeği Birbirini İdare Edip Anlaşabilir mi ?

eessrraa_esra

beklenengünbirgüngelecek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
6.298
57
sizce iki oğlak birbiriyle anlaşabilir mi? Yoksa tam tersi birbirine zıt iki birey mi olur? biraz kötü oluyo oğlak-oğlak uyumu gurur ve inatçılık had safhada:44: Aranızda varsa oğlak-oğlak aranızdaki uyumu olumlu yada olumsuz yönleriyle yazarmısınız.

aynı burç'tan olsanızda sadece burç'la yorum yapılmaz ikinizin doğum haritasında gezegen açıları aranızdaki iyi ve kötü durumu belirler....

kuzum bizde oglak oğlağız ve 6 seneyi devirdik cok da iyiyiz bir ay sonrada düğün var mukemmel ilişkimiz bence cok ii anlaşırlarrr

kuzum bizde oglak oğlağız ve 6 seneyi devirdik cok da iyiyiz bir ay sonrada düğün var mukemmel ilişkimiz bence cok ii anlaşırlarrr

Çok sevindim daim olsun mutluluğunuz inş.:)) anlaşıyorsanız ne mutlu size ama iki oğlak arasındaki gurur ve inatçılık hat safhada oluyor yani bizde böyle nedense gurur ve inatçılık her şeyin önüne geçmiş durumda.

bizde nışanlımla aynı burçtanız ama o daha baskın karakterli. 6 yıl süren ilişkimiz var 1,5 senedirde nışanlıyız. nası anlaştığımız konusuna gelince arada ufak sürtüşmelerimiz olsada genelde sorun yaşamayız fikirlemiz genelde aynıdır zıtlaşmayız. Duygusal anlamda duygularını gösteremiyor en çok tartımız nokta onun sevgisini göstermemesinden dolayı oluyor. Son derece sadıktır bende aynı şekildeyim 6 yıl boyunca tamamen ona bağlı kaldım. Eğer hayatınızda oğlak burcu bir erkek varsa sadece duygusal anlamda çok beklendiniz olmayacak onun dışında herşey son derece güzeldir.

ben de oğlak kadınıyım ve yeni bir ilişkiye hazırlanıyorum yani hazırlanıyorum derken aklımda ama kabul etmedim daha:KK76: o da oğlak burcu ve doğum günlerimiz aynı :KK76: bakalım nasıl olcak:KK69:

X