Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlak Hassas Yönleri ve Korunma Yöntemleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Oğlak burcu etkileri, fiziksel ve zihinsel kısıtlamalar yüzünden, melankolik ve duygusal depresif bir yapı yaratır. Ayrıca, diş, kemik, kas ağrıları, hazımsızlık, kabızlık, damar tıkanıklığı ya da dolaşım bozuklukları sorunlarıyla karşı karşıya kalırlar. Korunmak için sürekli perhiz yapmalı, ettan kaçınmalı, aç karnına muhakkak bir kaşık bal yemelidirler

:dance:bende tipik oğlak kadınıyım yaa.vallaa.bütün özelliklerini taşıyorum.ve burç uyumlarınada inanıyorum.erkek arkadaşlarımıda ona göre seçmeye dikkat ediyorum....:) belki hata ama.:dance:

kızlar bende oğlağım yükselenim terazi nolcak kı benim halim?çok merak ettim .bi bilen varsa yazsın olermi

oğlak burcuyum yükselenim de oğlak eşim diyor ki bir daha dünyaya gelirsem oğlak burcuyla evlenmem inatçıymışım. yok öle bişey :KK70:

Oğlak burcu etkileri, fiziksel ve zihinsel kısıtlamalar yüzünden, melankolik ve duygusal depresif bir yapı yaratır. Ayrıca, diş, kemik, kas ağrıları, hazımsızlık, kabızlık, damar tıkanıklığı ya da dolaşım bozuklukları sorunlarıyla karşı karşıya kalırlar. Korunmak için sürekli perhiz yapmalı, ettan kaçınmalı, aç karnına muhakkak bir kaşık bal yemelidirler

ayyyyyyy içim karardı ya nese zaten ben her sabah ac karnına bal yiyiyoyyyuuummm kiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook

X