- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Başka konuda erkeğini konuşmuştuk Hepiniz teker teker gömüp helvasını kavurdunuz. Buyrun burası bir yüzleşme.
7 777mutluluk
7 777mutluluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsine konu açtım Oğlakları dışlamayayim dedim.Ay biz bunları gömmemiş miydik yahu
Neyse gene gömeyim elime yapışmaz. Ailede çok oğlak var eşim annem oğlak burcu. Kalpleri buzdan oluyor bu arkadaşların en sıcak halleri bile soğuk. Duyguları genelde çok derinde olur madenciliğiniz varsa kazıp çıkarabilirsiniz. Doğuştan muhasebeci hepsi gece uykularında bile para hesabı yapıp yıllık bilanço çıkartırlar. Hayata çalışıp para biriktirmeye gelmişler. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz hayali işe en erken gelip en geç çıkmak, iş yerinde boş boş oturmaktan bile büyük zevk alıyor. Tembel bir balık olarak buna izin vermiyorum tabi.Hepsine konu açtım Oğlakları dışlamayayim dedim.
Pinti değil tutumlu ama cidden oğlaklar pinti değil tutumlu olur, para hesabını iyi bilir, sevdiklerine elleri açıktır. Annem oğlaktır gördüğüm en eli açık insandır. Burçların pintisi yengeçtir bence.Aaa neremiz pinti yaa Seda Sayan ve ben bunları hak etmedik
Pinti değil tutumlu ama cidden oğlaklar pinti değil tutumlu olur, para hesabını iyi bilir, sevdiklerine elleri açıktır. Annem oğlaktır gördüğüm en eli açık insandır. Burçların pintisi yengeçtir bence.
7 aylık kızım oğlak burcu
Şunu diyebilirim inatçı mı inatçı
En basitinden mama içerken ağız bezini eline alıp atmak ya da halay çeker vaziyette sallamak gibi bir hobisi var . Asla engel olamıyorum
Boğalar çok maddecidir ama yemeyi içmeyi, yedirip içirmeyi sever. Yengeçte tam ölücü sinsi olduklarından başkalarının adı çıkmış. Maddeye, paraya bu kadar düşkün ve pinti başka burç yoktur. Elim açık diyen yengeç birine 10 TL vermiştir 3 sene önce onu sayıyordur.Hay yaşa cimrilikte boğa burcu bana göre de yengeç çok tanıdığım yok la ama vardır bir bildiğin hahah
Boğalar çok maddecidir ama yemeyi içmeyi, yedirip içirmeyi sever. Yengeçte tam ölücü sinsi olduklarından başkalarının adı çıkmış. Maddeye, paraya bu kadar düşkün ve pinti başka burç yoktur. Elim açık diyen yengeç birine 10 TL vermiştir 3 sene önce onu sayıyordur.
Oğlaklar hesaplarını bildiklerinden adları çıkmış.
Cami avlusuna bırakabilirsin geri iadesizKız ben tanıdığım boğaları nereye iade edebilirim yallah zodyaka
Bırah bırah hep palavereeBen oğlağım. Yükselenim de oğlak. Pinti değilim yav. Tutumlu bile değildim. Anne olunca çeki düzen vermeye başladım kendime. Üç beş artırıyorum artık.
Ben oğlağım. Yükselenim de oğlak. Pinti değilim yav. Tutumlu bile değildim. Anne olunca çeki düzen vermeye başladım kendime. Üç beş artırıyorum artık.
Annem hep der ki kocan da senin gibi olsa siz hayatta beli doğrultamazdınız. İnsan gibi harcamayı öğrendin ahsjsjjsjs. Bekarken beş kuruş atmazdım kenara. Çocuktan sonra değiştim. Ama yine de bu geçen ay 85 tane spor ayakkabım varken yeni New Balance, Pip studio fincan ya da İpekyol gömlek almama engel olamadı.Oglaga oğlak birde görün görün utanın piiiiiiiü
Annem hep der ki kocan da senin gibi olsa siz hayatta beli doğrultamazdınız. İnsan gibi harcamayı öğrendin ahsjsjjsjs. Bekarken beş kuruş atmazdım kenara. Çocuktan sonra değiştim. Ama yine de bu geçen ay 85 tane spor ayakkabım varken yeni New Balance, Pip studio fincan ya da İpekyol gömlek almama engel olamadı.
Sizin doğum tarihi yanlış bence bir araştırın kova yay falan çıkabilir. Hesabını bilmeyen oğlak çölde gezen kutup ayısı gibidir.Annem hep der ki kocan da senin gibi olsa siz hayatta beli doğrultamazdınız. İnsan gibi harcamayı öğrendin ahsjsjjsjs. Bekarken beş kuruş atmazdım kenara. Çocuktan sonra değiştim. Ama yine de bu geçen ay 85 tane spor ayakkabım varken yeni New Balance, Pip studio fincan ya da İpekyol gömlek almama engel olamadı.