• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkemle Bas etmeme yardim edermisiniz ? Sizde ayni seyleri yasadiniz mi?

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Derdim annemin abimi hep kayirmasi ve Beni yalniz birakmasi, abimde bende bosandik ikimizinde 1 kizi var..abim neredeyse Hergün alkol aliyor .. kiziyla hic ilgilenmiyor.. annemlerle yasiyor .. annem abimin kizina bakiyor.. Ben yurtdisindayim kimsem yok .. eski es hayatimi zorlastiriyor.. anneme cok ihtiyacim oluyor ,, anneme Beni yalniz birakiyor .. abimin yasadigi Icin annemlere de dönemiyorum.. cünkü ayni evde olunca abimle tartisiyoruz, , yurtdisinda da isim zor yalnizim bunaliyorumm.. ne yapacagimi sasirdim , nasil cözecegimi bilemiyorum ,

Derdim annemin abimi hep kayirmasi ve Beni yalniz birakmasi, abimde bende bosandik ikimizinde 1 kizi var..abim neredeyse Hergün alkol aliyor .. kiziyla hic ilgilenmiyor.. annemlerle yasiyor .. annem abimin kizina bakiyor.. Ben yurtdisindayim kimsem yok .. eski es hayatimi zorlastiriyor.. anneme cok ihtiyacim oluyor ,, anneme Beni yalniz birakiyor .. abimin yasadigi Icin annemlere de dönemiyorum.. cünkü ayni evde olunca abimle tartisiyoruz, , yurtdisinda da isim zor yalnizim bunaliyorumm.. ne yapacagimi sasirdim , nasil cözecegimi bilemiyorum ,

Yeğeninin annesi ya da anneannesi yok mu? Yani bir iki hafta onlar baksalar, annen sana gelip kalsa, böyle bir imkan var mı? Ya da evin müsaitse, annen ve yeğenin beraber gelsinler. Böyle 7-8 yaşlarındaysa yeğenin uçağa binebilir anneannesi ile.

Yurtdışından dönmeyin zaten umduğunuzu bulamazsınız. Boşanmış kadın yaftası hala Türkiye’de var.

Abini annene ek paket olarak düşün ne yapsan da ayrılmaz artık abin annenin yanından.

Yapabiliyorsan bi izin al Türkiye’ye gel. Kafan dağılsın.

Kendini yalnız hissediyorsan da acil evcil hayvan evlat edin yalnızlığa birebir. Kafanı da dağıttır can şenliği olur sana

-737 emoji skoru mu 😱 bu kadar eksilenecek naptınız? Bu kadar eksilenen 3-5 kişi falan gördüm sitede

Yeğeninin annesi ya da anneannesi yok mu? Yani bir iki hafta onlar baksalar, annen sana gelip kalsa, böyle bir imkan var mı? Ya da evin müsaitse, annen ve yeğenin beraber gelsinler. Böyle 7-8 yaşlarındaysa yeğenin uçağa binebilir anneannesi ile.
Onlarinda isine geliyor annemin bakmasi , orali olmuyorlar, birde annesi hasta diye annem güvenmiyor birakmak istemiyor

Heralde sacmaladigim dönemler oldu , duygusal Cok agir seyler yasadim.. burada kendimi düzgün ifade edememistim
Biraz konularınıza bakınca hatırladım ben sizi. Yeğeniniz küçük, annesiyle babası ayrı ve ikisi de çocuğa bakmıyor. Bu yüzden anneniz sahip çıkıyor çocuğa. Siz de annem benim yerime çocukla ilgileniyor diye kızıyordunuz. E değişen bir şey olmamış ki görüşlerinizde. Ne istiyosunuz anneniz napabilir mesela? Yetimhaneye mi bıraksın çocuğu?

Biraz konularınıza bakınca hatırladım ben sizi. Yeğeniniz küçük ve annesiyle babası ayrı ve ikisi de çocuğa bakmıyor. Bu yüzden anneniz sahip çıkıyor çocuğa. Siz de annem benim yerime çocukla ilgileniyor diye kızıyordunuz. E değişen bir şey olmamış ki görüşlerinizde. Ne istiyosunuz anneniz napabilir mesela? Yetimhaneye mi bıraksın çocuğu?
Durumumda birsey degismedi , hala yalnizim yurtdisinda ve destege ihrtiyacim var , anneme de ihtiyacim yok , derdim de yegenimin yetimhaneye birakilmasi degil , anneme olan özlemim yapayalniz olmamdan destek aramam

Durumumda birsey degismedi , hala yalnizim yurtdisinda ve destege ihrtiyacim var , anneme de ihtiyacim yok , derdim de yegenimin yetimhaneye birakilmasi degil , anneme olan özlemim yapayalniz olmamdan destek aramam
Tamam ben de anneniz sizin özleminizi nasıl gidebilir fikriniz var mı onu soruyorum. Çocuğu annesi de babası da atmış bir kenara. Onunla ilgilendiği için sizle ilgilenmediğini söylüyorsunuz. Bu durumun nasıl bir çözümü var sizce?

Anneniz ne yapabilir?
Yeğeninize annesi ve babası sahip çıkmadığı
için kadın yaşının üstünde bir sorumluluk almak zorunda kalmış.
Sizde kötü şeyler yaşıyor olabilirsiniz ama anneniz sizi yalnız bırakmamak adına ne yapsın istiyor, bekliyorsunuz?

Anneniz ne yapabilir?
Yeğeninize annesi ve babası sahip çıkmadığı
için kadın yaşının üstünde bir sorumluluk almak zorunda kalmış.
Sizde kötü şeyler yaşıyor olabilirsiniz ama anneniz sizi yalnız bırakmamak adına ne yapsın istiyor, bekliyorsunuz?
Benim anlayamadigim üzüldügüm ben de onun evladi degil miyim? Neden oglunum her türlü pervasizligini kapatip kayirirken Beni böyle üzüyor yalniz birakiyor?

Benim anlayamadigim üzüldügüm ben de onun evladi degil miyim? Neden oglunum her türlü pervasizligini kapatip kayirirken Beni böyle üzüyor yalniz birakiyor?
Konuyu çok genel geçer anlatıyorsunuz. Ben annenizden tam olarak ne talebiniz olduğunu hala anlamadım. Mesele yalnız bırakmasın derken ne istiyorsunuz? Sizin de çocuğunuzla mı ilgilensin veya abinizi evden çıkarıp sizinle mi yaşasın yani beklentinizin ne olduğunu yazmıyorsunuz. Yalnız bırakmak çok genel bir tabir. Mesela ne talep ettiniz de kabul etmedi?

Konuyu çok genel geçer anlatıyorsunuz. Ben annenizden tam olarak ne talebiniz olduğunu hala anlamadım. Mesele yalnız bırakmasın derken ne istiyorsunuz? Sizin de çocuğunuzla mı ilgilensin veya abinizi evden çıkarıp sizinle mi yaşasın yani beklentinizin ne olduğunu yazmıyorsunuz. Yalnız bırakmak çok genel bir tabir.
Onu kayiriyor, her türlü hatasini hos görüp üstünü kapiyor, Beni sürekli elestiriyor, ne yaparsam yapayim yetemiyorum

Ne kadar bencilsiniz pes gerçekten. Abiniz bırakmış annesi bırakmış babane olarak sahip çıkmış bakıyor torununa burada evlat kayırmak nerede? Abin içip içip oturuyosa anneside çekip gittiyse bu çocuğu yurda mı versinler sokağa mı atsınlar ne istiyosunuz? Bakan yok işte nasıl bırakıp sizinle ilgilensin. Gerçekten bazı insanların kalbi kararmış. Yurdışında bu kadar mutsuzsanız dönün yurda illa ana baba evinde mi yaşamak zorundasınız ayrı bi ev açıp çalışın annenizide istediğiniz zaman görürsünüz.

Onu kayiriyor, her türlü hatasini hos görüp üstünü kapiyor, Beni sürekli elestiriyor, ne yaparsam yapayim yetemiyorum
Şu durumda önünüze bakmanız gerekiyor.
Annenizle bu konudan bağımsız uyuşmazliginiz var zaten.
İlla benle ilgilenmesin diye kimsenin yakasına yapışamayız.
Annenizle azami iletişime geçip durumu kabullenip şartlarınız dahilinde bir çözüm üretin.

Ne kadar bencilsiniz pes gerçekten. Abiniz bırakmış annesi bırakmış babane olarak sahip çıkmış bakıyor torununa burada evlat kayırmak nerede? Abin içip içip oturuyosa anneside çekip gittiyse bu çocuğu yurda mı versinler sokağa mı atsınlar ne istiyosunuz? Bakan yok işte nasıl bırakıp sizinle ilgilensin. Gerçekten bazı insanların kalbi kararmış. Yurdışında bu kadar mutsuzsanız dönün yurda illa ana baba evinde mi yaşamak zorundasınız ayrı bi ev açıp çalışın annenizide istediğiniz zaman görürsünüz.
Ben cocuga bakmasiyla ilgili bir yorum yapmadim, neden oglunun her hatasini hos görüp üstünü kapatirken Beni neden sürekli elestiriyor ? Neden annem Bu sekilde davraniyor diye dert yandim?

Back
X