• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkeli Koca 8,5 Aylık Hamile Eşini Darp Etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$51231e3b56a987ac1f00001c.jpg

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 21 yaşındaki Bircan Bakır, 3 yıllık kocası Ahmet Bakır tarafından darp edildi. Kocasının elini kolunu sallayarak gezdiğini kaydeden şiddet mağduru Bakır, öldürülmek korkusu ile yaşadığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre Çorlu’da yaşayan ev hanımı bir çocuk annesi 8,5 aylık hamile 21 yaşındaki Bircan Bakır, hırsızlıktan sabıkalı eşi 20 yaşındaki Ahmet Bakır tarafından darp edildi. Babasının evine sığınan genç kadın eşinin kendisini sürekli darp ettiğini kaydetti. Ölüm korkusu ile yaşayan genç kadın polis giderek kocasından şikayetçi oldu.
optimushaber. com

ben bu kadınları anlamıyorum ya, 21 yaşında iki çocuk, hadi biri bi şekilde oldu ya diğeri, hem de böyle bi adamdan ya da çocuktan mı demeliyim

Ben de anlamiyorum.
Boyle psikopatlarla evleniyorsunuz. Hadi o adamdan bir cocuk yaparak hata yapiyorsunuz. Peki ne diye bu cocuklarin devamini getrirsiniz be kadinlar? Madem gideceginiz bir aileniz var, bastan kacin. Cehalet resmen.

Anlamayanlar kervanına beni de dahil edin lütfen:ssz:
21 yaşında bir kadın, 3 yıllık evli, biri kucağında biri karnında 2 çocuk.

Bu ülkede eğitime daha çok önem verilmeli, evlilik ve ebeveyn kursları olmalı:ssz:

Olan hep minik kuzucuklara oluyor. Daha dunyaya gelmeden siddeti tatmis :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back