How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

öfke:((

yusa90

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
78
0
286
İstanbul
kızlar ben 23 yaşındayım 1.5 yıllık bir yıllık bi ilişkim erkek arkadaşımın biras espirili bir yapısı var bende çok alınganımdır....ona milyon kere anlatmama rağmen benim gergin olduğumu belki farkedip belkide farketmeden şaka yada saçma sapan bir laf söylediğinde çıldırıyorum tahamülüm sıfır çoookkk utanarak söylüyorum bazen ağzımdan salak lafı çıkıyor bundan çok utanıyorum ama elimde değil oda bu sefer bana karşı saygın yok diyip allem edip kallem edip üste çıkıyor artık bu öfke kontrolü konusunda hasta olduğumu düşünmeye başladım ne yapmam gerek bilmiyorum özel bir psikologa gidecek kadar şu an bir durumum da yok;(((((

Bende sen gibiydim . Nişanlım , rahatsız olduğum konularda bana şakalar yapardı alınırdım bir de yok yere gerilir , sinirlenirdim ..

Uyarmadım,benim rahatsız olduğumu bile bile bu şakaları yapmaktan vezgeçmiyorsa ,bende ona onun dilinden konuşurum bundan sonra dedim..

Ve bende ona takılmaya başladım,rahatsız oldu. İşte sesini yükselti alındı bağırdı çağırdı ..

Şimdi beni daha iyi anlıyorsun demi dedim ? Evet demesiyle rahatsız olduğumuz ve alındığımız durumların şakasını yapmayacağına dair söz verdi ve tuttu da..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben 23 yaşındayım 1.5 yıllık bir yıllık bi ilişkim erkek arkadaşımın biras espirili bir yapısı var bende çok alınganımdır....ona milyon kere anlatmama rağmen benim gergin olduğumu belki farkedip belkide farketmeden şaka yada saçma sapan bir laf söylediğinde çıldırıyorum tahamülüm sıfır çoookkk utanarak söylüyorum bazen ağzımdan salak lafı çıkıyor bundan çok utanıyorum ama elimde değil oda bu sefer bana karşı saygın yok diyip allem edip kallem edip üste çıkıyor artık bu öfke kontrolü konusunda hasta olduğumu düşünmeye başladım ne yapmam gerek bilmiyorum özel bir psikologa gidecek kadar şu an bir durumum da yok;(((((
arkadasina cok uzuldum cokkkkk. bendr konu actim ayni detten inan alinganlik cok kotu allah askina yapma kac gundurnrler cekiyorum bilemrzsin.

kendini ne olur kontrol et. 3 gunluk dunya icin degmez kirmaya birbirinizi.
yinede kendini duzeltmek.icin yazmissin buraya bu cok guzel bir adim. aman olur ginlerimizi guzel yasayalim hayat cok.kisa.
not: allah benimde yardimcim olsun.

Bende sen gibiydim . Nişanlım , rahatsız olduğum konularda bana şakalar yapardı alınırdım bir de yok yere gerilir , sinirlenirdim ..

Uyarmadım,benim rahatsız olduğumu bile bile bu şakaları yapmaktan vezgeçmiyorsa ,bende ona onun dilinden konuşurum bundan sonra dedim..

Ve bende ona takılmaya başladım,rahatsız oldu. İşte sesini yükselti alındı bağırdı çağırdı ..

Şimdi beni daha iyi anlıyorsun demi dedim ? Evet demesiyle rahatsız olduğumuz ve alındığımız durumların şakasını yapmayacağına dair söz verdi ve tuttu da..

ben benimkine yapsam alınmaz bence o zaten yapı olarak sakin bi yapısı var :((((

Gayet saglıklısın masallah salak aptal dedın dıye psıkolojının bozuk oldugunu hıc zamnnetmıyorum. Kaldıkı erkek arkadasın bırak cıldırsın bırak konsussun sacmalasn dursun yanı Zamanla duzelır uzulme

canım zaten sürekli sarı kantaron içmekten bi hal oldum:))))

Canım benım sen ıyımısın !!!!!!!!!

Bıtkı cayı ıyı guzel tukette gunde ıkı bardaktan fazla tuketme bobrek yetmezlıgıne sebep oluyor. Ikı bardaktan fazla tuketme kesınlıkle

Canım benım sen ıyımısın !!!!!!!!!

Bıtkı cayı ıyı guzel tukette gunde ıkı bardaktan fazla tuketme bobrek yetmezlıgıne sebep oluyor. Ikı bardaktan fazla tuketme kesınlıkle

canım 15 gün içip 15 gün ara veriyorum 1 bardaktan fazlda içmiyorum:))))

Doktora gitmene, ilaç kullanmana gerek yok. Sorun sevgilinde bence.

Geç karşısına konuş. Bu tip şeylerden hoşlanmıyorum. Bana böyle şakalar yapma. Benimde huyum bu de. Alınganlık filan değil bu yani, senin yapın bu. Kabul etmek zorunda.

Ama ağzından kötü lafta çıkmasın. Dikkat et kelimelerine. Bende haz etmem hiç kırıcı laflardan....

Doktora gitmene, ilaç kullanmana gerek yok. Sorun sevgilinde bence.

Geç karşısına konuş. Bu tip şeylerden hoşlanmıyorum. Bana böyle şakalar yapma. Benimde huyum bu de. Alınganlık filan değil bu yani, senin yapın bu. Kabul etmek zorunda.

Ama ağzından kötü lafta çıkmasın. Dikkat et kelimelerine. Bende haz etmem hiç kırıcı laflardan....

canım ben ona bin defa ANLATTIMMM ona göre bu normal
bişi bu kadar büyütülecek bişi değil o iyi ben kötü oluyorumm:(((

üstteki bi üyenin yazdığına katılıyorum anlıcağı dilden konuşun bakalım o zaman ne yapıyor?

Kendinde neden sorun arıyosun anlamadım yazmışsın işte kızdğını bile bile inat gibi yapmaya devam ediyormuş

Back