- Konu Sahibi sirenamelita
-
Merhabalar
Daha once de actigim topiklerden de anladiginiz uzere 2 aylik kolik bi bebegim var ne gunduz uyuyor ne de gece dayanamadigim sabrimin tastigi cok anlar oluyo cunku dinlenemiyorum uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum tum gunum 4 duvar arasinda onu sakinlestirmekle geciyo ama ben tukendim sinirlerim harab oldu aglamasina tahammul edemiyorum artik hayatim boyunca sagir olmak isteyecegimi hic dusunmemistim,kendi kendime sakin olmak icin teklinler veriyorum duymamazliktan geliyorum ama olmuyo sasirdim kaldim artik sabrimin sinirindayim bana yardim edin nolur
Allah yardımcın olsun arkadaşım,kolik bebek zordur gercekten ve bunun tek tesellisi de sonsuza kadar surmeyecegını kendine tekrar etmek,1 ay en fazla 2 ay daha surecek sonra bagırsakları alışacak ve sancıları kesilecek yavrunun,sende rahat bir nefes alacaksın.
benim iki tane kızım var Allah bagişlarsa,biri 2.5 yasındadigeri 5 aylık benim de gun icinde zorlandıgım zamanlar oluyor,cok sinirlendigim zaman,yavrumun gozlerinin icine bakıyorum ve iyi ki varsın diyorum,iyi ki varsın da beni kızdırıyor sinirlendiriyor yoruyorsun, ya olmasaydın da ellerimi kavuşturup şu koltukta sessisce otursaydım,senin hayalini kursaydım ama kavuşamasaydım daha mi iyiydi...
gecen gun kızım inatlaştı ve kıymet verdigim bir mucevher kutusunu kırdı,cok sinirlendim,bagırmamak icin kendimi zor tuttum,ama o adna daha dusundum,simdi sen olmasaydın ve bu kutu saglam kalsaydı mutlu mu olacaktım,yada sen dogmadan once biri bana cocugun olacak ama su kutu su esya su mucevher kırılacak mahfolacak razı mısın deseydi ne derdim,elbette sahip oldugum herseyden vaz gecer evladım saglıklı olsun derdim,kırsın doksun derdim.Yada uykusuz kaldıgımda cok yoruludgumda eskiden ne kadar boş seyler icin uykusuz kaldıgımı hatırlatıyorum kendime,arkadaş sohbetleri icin,ders calışmak icin...şimdi ise benden başka guvenecek hic bir seyi olmayan ufacık bebem icin uykusuz kalıyorum yoruluyorum,bu yorgunluklar yuce bir amaca hizmet ediyor.
hic ev işi yapma arkadaşım,sadece kendinizi idare edecek kadar işini gor,gerekirse yemekle de ugraşma kahvaltı eder geçiştirirsiniz bir sure. bebek uyudukca sende uyu,biraz enerji toplayınca sabrın da artacaktır.bana diyorlar eee kadın da uyursa işleri kim yapacak yemegi im yapacak,kimse yapmayacak yahu,olmezsiniz ya,bebeginden daha mı kıymetli senin ukundan huzurundan daha mı kıymetli,1-2 ay sabır
Canim benim kizim koligi 6 aya kadar surdu.17 aylik yine mizmiz huzursuz seni korkutmus gibi olmayim.kaxc defa acillk olduk.yine susmadi yine.ilaclar suruplar hikaye.hicbirsey fayda etmiyor.bir bir yazida okumustum.bebeginiz agliyorsa hic dert etmeyin diyor.dusunun sizin aglamak isteyipte aglayamadiklarina bebeginiz agliyor.onu dusunerek rahatlayin.
2 aylık bebek için gaz sancısı normal ama aşırıysa Emziriyorsan yediklerine dikkat ediyor musun bazen anneler süt içiyor süt gelsin diye hiç alakası yokmuş yediklerin gazı arttırıyor olabilir havalar soğuk biraz üşüsen gaz yapar ve bu bebeğe de geçer ben temmuz ağustosta çorapla geziodum soğuk almıım diye çok dikkat ettim yediklerime de ve çok sancı yaşamadık normal olması gerektiği kadardı
Bebeğim yok nasıl sağlanır tecrübem yok.. keşke yardımcı olabilsem
bu arada ben de içimi dökmüş gibi oldum burada ama benim sorunlarıma tercüman olmuşsunuz ben de 2 ay nerdeyse hiç uyumadım her fırsatta şikayet ettim ama anladım ki sağlıklı olduğu için o günlere şükretmek lazımmış bebeğim şimdi ağır bir bronşit geçiriyor sesi kısıldı hiç ağlayamıyor kedi gibi vauv vauv diyebiliyor sadece ilaç ve iğnelerden de sürekli uyuyor ama ben onun ağlamasına razıyım yeter ki hasta olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?