Ofis histeroskopi yaptıranlar aciillll

Erven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
52
28
3
31
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi doktorum bu polip veya başla birşey olabilirmiş ve bana ofis histeroskopi yapılması gerektiğinin söyledi fakat bu anestezi ve uyuşturma yatsı birşey kullanılmadan yapılan bir işlem dedi. Aranızda ofis histeroskopi yaptıran var mı ben çok gerginim bu konuda

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi doktorum bu polip veya başla birşey olabilirmiş ve bana ofis histeroskopi yapılması gerektiğinin söyledi fakat bu anestezi ve uyuşturma yatsı birşey kullanılmadan yapılan bir işlem dedi. Aranızda ofis histeroskopi yaptıran var mı ben çok gerginim bu konuda

Bende önümüzdeki ay olacağım inş. Adetimi bekliyoruz ameliyat icin gün belirleyeceğiz. Ama bana anestezi icin bi kac kağıt imzalattılar anestezi doktoruna gittim o onayladı falan. Yani anestezili olcam demek ki :)

Bende önümüzdeki ay olacağım inş. Adetimi bekliyoruz ameliyat icin gün belirleyeceğiz. Ama bana anestezi icin bi kac kağıt imzalattılar anestezi dokoruna gittim o onayladı falan. Yani anestezili olcam demek ki :)
Nasi bi işlem inşallah zor deildir.ne ameliyati olcaksin

Ofis diyince pek kimse bilmiyor yarın doktora sorcucam.isikli kamera ile rahim içini izliyoruz dedi dr.ama olanlar öyle demiyor kafam karisti

Anestezi olcak diye zorlugunu düşünmüyom. Uyuyup uyancam olcak bitcek inşaallah. Rahmimde perde varmış. O alıncak
Geçmiş olsun cnm kolay diyolar o perde gidince hamile kalan cok.benim ofis cekilcek.hsg çekildi geçen sene şimdide ofis istendi. Perde olduğu nerde çıkıyo hsg demi.

Geçmiş olsun cnm kolay diyolar o perde gidince hamile kalan cok.benim ofis cekilcek.hsg çekildi geçen sene şimdide ofis istendi. Perde olduğu nerde çıkıyo hsg demi.

Evet hsgde cıktı. Ama perde tek başına gebeliğe engel değilmiş. Olası bi hamilelikte erken doğum, düşük gibi sorunlara sebep olabiliyomuş. Ben o yüzden oluyorum.

Evet hsgde cıktı. Ama perde tek başına gebeliğe engel değilmiş. Olası bi hamilelikte erken doğum, düşük gibi sorunlara sebep olabiliyomuş. Ben o yüzden oluyorum.
Evet cnm benim bi arkadasinda vardı çok şükür sorun olmadan doğum yapti.çok bi sorun değilmiş yani.peki ofisle hsg nin farkı ne hsg de genel bakılıyor zaten tüpler dahil ofis ne icin

bende kalınlaşma ve polip var 15gün sonra histeroskopi olucam

Arkadaslar dün buralardaki tüm ofis histereskopi yorumlarını okudum.Bugün işlemi yaptırdım fikir olması açısından sizinlede paylaşmak iatedi .İşlem hersey toplam 5-6dakika sürüyor bu esnada sadece ilaç verip endoskop gibi ucu kameralı aleti hareket ettirdiğinde hani şiddetli ishal yada mens ağrısı gibi ağrı giriyor.Bende yapısıklık varmıstı o yüzden acıdı ama dayanılmayacak kadar değil zaten acıyı anlayıp ne oldugunu sorana kadar işlem bitiyor.Hsg ile acısı aynı.Kısa bir işlem ama işlevi büyük ve önemli .İçini tamamen açtı .Bakalım şimdi doktorumla oturup konusacagız ne yapacağımızı.

Back