- 11 Şubat 2019
- 227
- 115
- 23
- Konu Sahibi Esilamelekk
Kizlar herkese merhaba salı günü ofis histerektomi çektirecem aranizda cektoren var mi nasil islem agrisi varmi benim yapmam gereken bir şey var mı dil altı hapı verdiler bu nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah cümlemizin cok zor bir surecAnladım rahim de anormal bebeğin tutunmasini engelleyecek bi sorun var mı ona bakılıyor diye biliyorum. Çok bilgim yok canım inşallah güzel cikar sonuçların Rabbim kucağını boş bırakmasin. İnşallah bebislerimize kavusuruz
Zaten o narkoz yokmu mideyi alt üst ediyor Allah yardımcınız olsunOfis histeroskopi nedir bilmiyorum Ben genel anestezi altında histeroskopi oldum uyandığımda midem çok kötüydü daha önce burun ameliyatı ve patoloji de narkoz almıştım hiç bir şey olmamıştı ama histeroskopiden sonra afedersiniz bolca çıkarıp eve gelip 15 saat deliksiz uyumuştum bir gün sonra 16 saatlik otobüs yolculuğu da yaptım
Cümlemizin ama ben daha önce ki işlemlerde böyle olmamıştımZaten o narkoz yokmu mideyi alt üst ediyor Allah yardımcınız olsun
Iyi aksamlar işlem hsg gibi birşey mi yoksa biraz daha ağrılı mi çok korkuyorum birde dil altı hapı verdiler o ne ise yarıyor acabaOfis histeroskopi , jinekolojik muayene gibi, fakat tek farkı rahim içine bir sıvı verilerek film çekilmesi. Kısa süren bir ışlem. Korkulacak hiç bir şey yok. Ben 6-7 kez oldum :)
Sizede çok geçmiş olsun benimde tüpler tıkalı ve 2 hsg birde laparoskopik ameliyatla açılmadı son çare tüp bebek deniycez bunun öncesinde bu işlemler gerekliymiş salpinografi diye birşey duydunuz mu oda tüpleri aciyormusBenim tuplerim tikaliydi.ve polip aldırdirdim histeroskopi ile. bir kez daha olacam perde sebebiyle.benim genel anestezili oldu.vajinadan ilaç verdiler ameliyattan bir kaç saat önce tablet yani.sonra uyutup yaptılar.tabi ofis histereskopi değildi.canim bir sıvı vererek kamerayla rahim içini goruntuluyorlar.sonrasinda kanamam oldu.ve kustum baya ve ilk adet baya bol oldu. Çok geçmiş olsun .
Ofiste dil altı halına gerek yok aslında, hiç korkulacak bisey değil. Muayene gibi düşünün. 2 dk lık bir ışlem. Normal ameliyathanede olan var, asıl onun için veriliyor dil altı hapı. Ya da sizin doktorunuzun tarzı öyledir. Dil altı hapı rahmi genişletmek için veriliyor. Ama ofis histeroskopi çok basit bir ışlem. Usg gibi mi bilmiyorum ama persembe günü hsg olucam. Inşallah güzel gecerIyi aksamlar işlem hsg gibi birşey mi yoksa biraz daha ağrılı mi çok korkuyorum birde dil altı hapı verdiler o ne ise yarıyor acaba
Sizde hiç korkmayın 2 kez hsg çekindim ve milletin absrtmasindan ilkinde anestezi aldım bunun üzerine bir daha iştendi oda aneztezisiz bildgubuz adet ağrı siOfiste dil altı halına gerek yok aslında, hiç korkulacak bisey değil. Muayene gibi düşünün. 2 dk lık bir ışlem. Normal ameliyathanede olan var, asıl onun için veriliyor dil altı hapı. Ya da sizin doktorunuzun tarzı öyledir. Dil altı hapı rahmi genişletmek için veriliyor. Ama ofis histeroskopi çok basit bir ışlem. Usg gibi mi bilmiyorum ama persembe günü hsg olucam. Inşallah güzel gecer
Yok canim hiç duymadım benim bir tüpüm tıkalı.rabbim hepimize tez vakitte yasatsinSizede çok
Sizede çok geçmiş olsun benimde tüpler tıkalı ve 2 hsg birde laparoskopik ameliyatla açılmadı son çare tüp bebek deniycez bunun öncesinde bu işlemler gerekliymiş salpinografi diye birşey duydunuz mu oda tüpleri aciyormus
Anladım etlik zubeydede cektircem bazı yorumlarsa gordu m çok zor filan demişler valla korktum açıkçası hsg gibi birşey mi acaba acısı saniyelik mi adet sancısı gibi mi teşekkürler simdidenOfis histeroskopi , jinekolojik muayene gibi, fakat tek farkı rahim içine bir sıvı verilerek film çekilmesi. Kısa süren bir ışlem. Korkulacak hiç bir şey yok. Ben 6-7 kez oldum :)