- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Yok saygisizlik yapmadim yapmam da. Ama ne bileyim dedem yasinda adama is buyurmak agirima gitti.sonuçta o da bu işten para kazanıyor canım. Sen onun işini yaparsan bu defa senin işin aksayacak.
Saygısiz davranmamissin ki vicdan yapmani gerektirecek bir şey yok bence..
Aynen bende oyleyim. Mesela su da var. Yine calistigimiz yerde cay ocagi var. Cok tatli bir abimiz var orda da yasi benden buyuk benim kadar cocugu var telefon ile arayip cay vs ne istiyorsan soyluyorsun o kadar cekiniyorum ki aramiyorum ben. Bir sey istiyorsam gidip kendim aliyorum. Utaniyorum cunku adami arayip cay getirir misiniz demeyeOkulda öğle aralarında kahve içtiğimiz bir çay ocağı var. Çay ocağında çalışan çok ama çok kibar iki yaşlı amca var. Ne zaman oraya gitsem ben de sizin gibi hissediyorum. İnsanları o yaşta çalışmak zorunda bırakan ekonomik düzen kahrolsun.
Ben de öyle, bildiğiniz utanıyorum. Evet bundan sonra kalkıp yanına gideyim.Aynen bende oyleyim. Mesela su da var. Yine calistigimiz yerde cay ocagi var. Cok tatli bir abimiz var orda da yasi benden buyuk benim kadar cocugu var telefon ile arayip cay vs ne istiyorsan soyluyorsun o kadar cekiniyorum ki aramiyorum ben. Bir sey istiyorsam gidip kendim aliyorum. Utaniyorum cunku adami arayip cay getirir misiniz demeye