• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offffffff yarıdm

• Konu Sahibi Konu Sahibi mimiii87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mimiii87

Ziyaretçi
kaararr veremedımmmmmmmmmmmmmm arkadaşlar... nacı celık mı bbarıs cakır mı yoksa yakkup avsarmı yaa cok zorrrrrrrrrr hangısııııııı..

kaararr veremedımmmmmmmmmmmmmm arkadaşlar... nacı celık mı bbarıs cakır mı yoksa yakkup avsarmı yaa cok zorrrrrrrrrr hangısııııııı..

canım ,ben hem barış çakırla hem de naci çelik ile görüşmüştüm,sana kimse bu doktora ol ya da olma diyemez zaten öyle bişeyi söylemeye kimsenin hakkı da yok sen doktorlarla görüşmeden internet üzerinden kararını veremezsin.bu kararsızlık böyle sürer gider,doktorlarla yüzyüze görüştüğünde,yapılan ameliyat sonucu resimlerine ve doktorunun tecrübesine göre karar verirsin.lütfen sadece bu forumda yazılanları baz alarak,doktorun ile yüz yüze görüşmeden ameliyat kararını alma.git teker teker görüş bakalım hangi doktor sana güven veriyorsa ona ameliyatını olursun ,biliyorum hiiiç kolay bir süreç değil,ama napalım gülü seven dikanine katlanır.

tek bişey söyliyim, her doktorun iyi ve kötü hastası vardır bu biraz şans işi önemli olan fazla düşünüp çıldırmadan karar verip tak diye yaptırmak bence.
herkesin bir fikri olacaktır ve bu kafanı iyice karıştırır, hiç bir estetisyen de kötü burun yapmak istemez, iyisi mi sen kura çek git randevu al :D ben öyle yaptım şahsen hihi

canım hepsiyle tek tek konuş,ne istediğini anlat,ne yaptıklarını dinle,o zaman daha kolay karar verirsin,bende bütün doktorlara tek tek gidip konuştum hatta hastalarıyla bile konuştum,evet en zor karar aşaması ama birebir görüşünce işte bu diyorsun

bende haftaya doktorları dolasmaya baslayacamzemuszemus

oyyyy cnm bole olmas herkes kendi dr unu soler kafan karısır ...
ben 1,5 sene kaç doktorla gorustum kaçıyla kaç defa hemde en son kafama yatanda karar verdim ...

Back