Offfff soğan kürü off

Dnisan

Kim İstemez ki 'ANNE' Olmak :(
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
29
14
3
27
Herkese merhaba bayanlar soğan kürünü uyguladıktan sonra günü geçenler oldu mu.? Sonuç Ne oldu .? Ben soğan kürünü uyguladım ve günüm geçiyor pco'luyum benim gibi yaşayan oldu mu sonuç Ne oldu gebelik var mı.?

Soğan kürü adet olmayı sağlıyo diye içmiştim ama bende geri tepti adet olmadım.Önce test sonra doktora görünmekte fayda var.

Kızlar ben birde birşey sormak istiyorum Benin belimde ağrı var sağ tarafta ve sol kasıgıma batmalar oluyor neden olabilir böyle bişey yaşayan oldu mu.?

Konu sahibi bi ay grçmiş ama sotmak istedim var mı bebiş

Selam kızlar, benim de 4 gün geçti regl olamadım soğan küründen sonra, regl belirtim bile yok :S

bu soğan kürü kimi yerde doğum kontrol amaçlı da kullanılıyormuş herkeste farklı etki yapması doğal kimine iyi gelir kimine gelmez.

İyi gelmeyenlerin arasında mutlaka bende varımdır, öyle de bir şansım var işte. :kızgın:

Herkese merhaba bayanlar soğan kürünü uyguladıktan sonra günü geçenler oldu mu.? Sonuç Ne oldu .? Ben soğan kürünü uyguladım ve günüm geçiyor pco'luyum benim gibi yaşayan oldu mu sonuç Ne oldu gebelik var mı.?
Canım benim de hatırladığım kadarıyla günüm geçmişti soğan kur den sonra ama sonra ki ay çok ağrım sancı ve aşırı kanamam oldu kistler den sebepmis belki gittikleri için. . Yani soğan kuru vesilesiyle olabilir

Back