Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba bayanlar soğan kürünü uyguladıktan sonra günü geçenler oldu mu.? Sonuç Ne oldu .? Ben soğan kürünü uyguladım ve günüm geçiyor pco'luyum benim gibi yaşayan oldu mu sonuç Ne oldu gebelik var mı.?
Nerdeeeeeeeee keşke öyle olsa canım keşkeee ama test yapmaya da korkar oldum artık yapmakta istemiyorum ama inşallah hanileyimdir fakat hiç bir belirtim de Yok
Kızlar ben birde birşey sormak istiyorum Benin belimde ağrı var sağ tarafta ve sol kasıgıma batmalar oluyor neden olabilir böyle bişey yaşayan oldu mu.?
Herkese merhaba bayanlar soğan kürünü uyguladıktan sonra günü geçenler oldu mu.? Sonuç Ne oldu .? Ben soğan kürünü uyguladım ve günüm geçiyor pco'luyum benim gibi yaşayan oldu mu sonuç Ne oldu gebelik var mı.?
Canım benim de hatırladığım kadarıyla günüm geçmişti soğan kur den sonra ama sonra ki ay çok ağrım sancı ve aşırı kanamam oldu kistler den sebepmis belki gittikleri için. . Yani soğan kuru vesilesiyle olabilir