offfff grip oldum yardimmm

zynp2156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
120
45
43
34
15 haftalik hamileyim ve cok kotu grip oldum ilac kullanmadan ilesmek istiyorum onerilerinizi bekliyorum....

15 haftalik hamileyim ve cok kotu grip oldum ilac kullanmadan ilesmek istiyorum onerilerinizi bekliyorum....

Geçmiş olsun canım .
Bende hamileliğimde geçirdim .
Her sabah koca bi demlik ıhlamur demleyıp bol limon sıkıp akşama kadar bitiriyodum . ınsanı rahatlatıyo bol su, tavuk suyu çorba,ve iki porsiyon meyve .Ateşin çıkarsa ılık duş al. ve en onemlısı bolca dınlen . ilaçla 7 gün ,ilaçsız bir hafta demişler kesınlıkle katılıyorum.Bu arada bunu alışkanlık halıne getır ki hastalığın onlemını de almış olursun.

Daha bebiş çok küçük ilaç kullanmamaya çalış.Hamıleyken ıdrar yolu enfeksıyonunu bıle 2 günde su içerek atlattım
Allah şifa versın.

oncelikle cok gecmis olsun.ben daha yeni atlattim cok kotuydu hc bir sekilde ilac almadan dogal yolla gecirdim sogani kucuk kucuk dogra bal koy icine agzini iyice kapat hava almasin o sulanick sulandiktan snra her gun sk sk 1 kasik ic cok iyi geldi igrenc ama bebis icin sbh aksam balli limnlu tarcinli su ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…