offff offf 5. ayım bitecek ama hala kanamalarım oluyor

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
17
19+4 günlük hamileyim.en başından beri iki üç güne bir bazen kahverengi bazen kırmızı kanamalarım oluyor.neyseki çok fazla değil günlük ped kullanacak kadar.ama tabi her seferinde ödüm patlıyor.en son muayenede bebeğin eşi aşağıya bakıyor dedi doktor dikkatli ol diye de uyardı.yani kanamalrın sebebi bu olsa en başından beri niye kanamam oluyordu o zaman?resmen bunalımdayım.tuvalete gitmeye korkar oldum z<ten aynı manzarayla karşılaşmaktan yoruldum.tek sevindiren şey bebğimin içimde kıpır kıpır olması aksi halde hayatından endişe edeceğim herseferinde.lütfen bana akıl verin benim gibi olup da hamileliği normal seyreden var mı?

benimde 12.haftaya kadar kanamalarım oldu sonra da ara ara kahverengi lekelenmeler yaşadım.ama benim hep plesentam aşağıdaydı hem de hematom vardı.son 1 aydır kanama lekelenme olmuo çok şükür.miyom var şimdi de.fiziksel aktivite yasak bana.genelde hep yatıorum.öle atlattım kanamayı da.doktorun neden olduğunu söylemedi mi?bi de kanamada istirahat etmek lazım yoksa geçmiyor.ben 2,5ay yattım.

benim daha sekiz haftalık ama bu hamilelik üstüne görme dedikleri olayla başladı kahverengi ara kanamalarr ile devam etti son iki üç gündür sadece kahverengi akıntı var ama gene de ped koyuyorum. bende subkoryonik hematom teşhisi konmuştu kesinlikle dinlenmeden geçmiyor yatcan sürekli, ilişki kesinlikle yasak bi de bol bol su içeceksin, tabi Allaha sık sık dua etmeyi de unutmayacaksın:Saruboceq:

teşekürler arkadaşlar.doktorum bişey demedi.plesanta aşağıda diyor.ama bana bunu daha yeni söyledi oysaki kanamalrım en başta vardı.sebebi şimdi buna bağlaması saçma geliyor bana.

benim 13.haftadan 21.haftaya kadar devam etti kanamalarım canım hem de leke değil çeşme gibi desem yeri ama benim plasenta normaldi düşük tehlikesi yüzünden olmuştu kanamam ve 5.ydan sonra kesildi çok şükür.......senin de bişey olmaz inş.bu zamana kadar olmamış yalnız dikkat etmen lazım yatak istirahati şart............

plasenta assagidaysa kanama olmasi normal
benimde 5.haftamda kanamam olmustu cok az pembemsi plasentadan geldigini söyledi doktorum
yine 32 haftada randevumda doktorum plasenta asagida duruyo her an kanama yapabilir dikkatli ol dedi ....hergün 1 saate kadar yürüyüs tavsiye etti bende düzenli yürüdüm plasenta asagida yüzünün önünde dururken geri cekildi cok sükür...sende yürüyüs yapmaya basla bence.plasenta asagida durdugu sürece normal doguma engel oluyo..insallah kanamalarin kesilir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…