• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf ya anlamıorum hiç napcamki ben

cnsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
627
324
103
ben düzlise mezunuyum 20 yasındayım unv olmadı ve işsizim nereye basvursam iş için hep tecrube arıolar ama ben nerde nası tecrube edıncem bılmıorum ki :( aslında solede bısı var bı meslek belırlesem ve ona yogunlassam kurslar fln belkı bısı olur ama onada karar veremıorum hadi bana yardım edın ablalarım olarak off ya bunalım bunalım :( :( :(:delphin:senağlama

:) uzulme canım bende duz lıse mezunuyum beledıyenın verdıgı kurslara gıt yada eger durumun ıyı ıse ozel kurslar var mesela ben 21 yasındayım 2 yasında kızmdna dolayı kursa baslıyamdım ama bu sene baslıcam gÜzellık uzmanlıĞı kursuna bıraz parası fazla ama olsun zamnında yaptım bu ısı sende eger cocuklar ıle aran ıyı ıse 3 5 aylık cocuk gelıstırme kursları var dıplomanı alırsın bı ana okulunda yardımcı ogretmen olarak baslıya bılırsın benım fıkrım bu kadar sımdıkten basarılar dım :)

aslında guzellık uzamnlıgını cok ıstıorum ama gercekten cok pahalı ve artık iş olanakları azaldı dıe dusunuyorum cocuk gelısımı guzel arastırabılırım tesekkur ederımm

aslında guzellık uzamnlıgını cok ıstıorum ama gercekten cok pahalı ve artık iş olanakları azaldı dıe dusunuyorum cocuk gelısımı guzel arastırabılırım tesekkur ederımm

rica ederim ama sana bısey dıyım güzellik uzmanlıgı azalmadı canım bız kadınlar kıldı tuydu hayatta vaz gecmeyız gıderız sen merak etme krızde tek batmaya yer orası

sınırlı ki cnm bende aynıyım kurslardan başka seçenek yok :(

marketlerde kasada falan çalışmayı düşünmez misiniz? çağdaş markette ilan vardı...

bugun bı kursla gorustum cocuk gelısımı için 6 hafta kurs suruyomus stajda yapıomusuz 1 ay sonra istersek anlasmalı anaokullarınada yerleştiriolarmıs ztn ayrıca kpssde tercıh edebılıomusuz bu bolumu sonuncu pek inandırıcı gelmedı ama mantıklı nedersınız????

bugun bı kursla gorustum cocuk gelısımı için 6 hafta kurs suruyomus stajda yapıomusuz 1 ay sonra istersek anlasmalı anaokullarınada yerleştiriolarmıs ztn ayrıca kpssde tercıh edebılıomusuz bu bolumu sonuncu pek inandırıcı gelmedı ama mantıklı nedersınız????

çocuk gelişimi alanı güzel... 6 haftalık kurs ile kpss olayı bana da gerçekçi gelmedi ama özel anaokullarına falan girebilirsin sanırım... çünkü bu alanda ihtiyaç var..

burda cok motıve oluyorum yaa tskederımm ablalarım :)

ben düzlise mezunuyum 20 yasındayım unv olmadı ve işsizim nereye basvursam iş için hep tecrube arıolar ama ben nerde nası tecrube edıncem bılmıorum ki :( aslında solede bısı var bı meslek belırlesem ve ona yogunlassam kurslar fln belkı bısı olur ama onada karar veremıorum hadi bana yardım edın ablalarım olarak off ya bunalım bunalım :( :( :(:delphin:senağlama

canım benim tavsiyem hem kurslara git meslek edirdirme kursları takı kursu ahşap boyama hemde kozmatik ürünleri satışı yaparsın orada hem para kazanır hemde meslek öğrenirsin kozmatik konusunda yardımcı olurum sana