benim de sözlüm benzer tavırlar sergiliyor askerde değil ama okuyor sınav zamanlarında böyle oluyor alttan almam gerektiği zamanlarda aldım iyice cinsleştiği zamanlar da haliyle kavga gürültü ama öyle böyle 4 sene geldi geçti senin de geçer biter merak etme canımÖnceki konumdan belki bilirsiniz, sözlüm askerde.. Bu aralar en ufak şeye tavır yapıyor soğuk soğuk konuşmalar. Uyarıyorum onu alttan alıyorum tekrar başa sarıyor devam ediyor. Tamam askerdesin sevdiklerinden uzakta, alışkın olmadıgın bi yerde belirli kurallar içinde zor anlıyorum. Ama abartmıyolar mı. Kaç haftadır evdeyim arkadaşlarımı görmüyorum bu haftasonu buluşalım diyoruz ne dersin dedim. Sen bilirsn dedi kapattı. Sabır.. Var mı bunları yaşayan.Tavsiyesi olan
benim de sözlüm benzer tavırlar sergiliyor askerde değil ama okuyor sınav zamanlarında böyle oluyor alttan almam gerektiği zamanlarda aldım iyice cinsleştiği zamanlar da haliyle kavga gürültü ama öyle böyle 4 sene geldi geçti senin de geçer biter merak etme canım
İnşallah canım da bizim daha 2 ay kadar oldu . nasıl gecicek bilmiyorum. Hayır kendilerini sıkıntıya soktukları gibi bizi de sokuyolar. Bırak birbirimizi dertsiz tasasz bekleyelim ne gerek var böyle şeylere :)benim de sözlüm benzer tavırlar sergiliyor askerde değil ama okuyor sınav zamanlarında böyle oluyor alttan almam gerektiği zamanlarda aldım iyice cinsleştiği zamanlar da haliyle kavga gürültü ama öyle böyle 4 sene geldi geçti senin de geçer biter merak etme canım
Ne yani?
Askerlik bitene kadar evdemi oturucaksin o tavir almasin diye?
Plan buysa umarim askerligi 5 ayciktir, 1 sene evde oturdugunu dusunemiyorm.
Canim onu hayatinin merkezinde tutma, evet zor askerlik. Psikolojisi bozuluyor olabilir evet. Ama onun en cok senin sesine ihtiyaci var su gunler. O dibe cokucek sen onu tutup cikaricaksin. Sen onu dinliyim diye kisitlarsan kendini sende despesyona giriceksin haliyle. Telefonda iki ölu gibi konusun o zmn. Halbuki o senin civil civil sesinden ilham alip toparlanmasi gerek. Hayaller kur telefonda, anlat ona. Ama ilk once Sen mutlu olki onunda mutlu olmasina vesile ol. Yoksa olmaz.
Daha 311 günümüz var.. Öyle yapan biri degildi ama oraya gidince kıskançlığı arttı. Canım istemez miyim onu mutlu etmek ama o böyle yaparsa nasıl mutlu oluruz. Ve şöyle bi sorun var sağlık sorunum var 2 3 günde bir hastanede olurum. O rahatsızlıgımı biliyor ama iyiyim zannediyor tam aksine kötülüyorum git gide. Ve böyle ufak görünen şeyler bile bana çok zarar veriyor. Ama o üzülmesin diye söylemiyorum daNe yani?
Askerlik bitene kadar evdemi oturucaksin o tavir almasin diye?
Plan buysa umarim askerligi 5 ayciktir, 1 sene evde oturdugunu dusunemiyorm.
Canim onu hayatinin merkezinde tutma, evet zor askerlik. Psikolojisi bozuluyor olabilir evet. Ama onun en cok senin sesine ihtiyaci var su gunler. O dibe cokucek sen onu tutup cikaricaksin. Sen onu dinliyim diye kisitlarsan kendini sende despesyona giriceksin haliyle. Telefonda iki ölu gibi konusun o zmn. Halbuki o senin civil civil sesinden ilham alip toparlanmasi gerek. Hayaller kur telefonda, anlat ona. Ama ilk once Sen mutlu olki onunda mutlu olmasina vesile ol. Yoksa olmaz.
Hahahh :) çok tatlıısn :)Nolmuş askerse canım. Nişanlım askerdeyken ben daha çok geziyordum. Hıh.
Karalar mi baglasaydim?
Ahh ahh. Herşeyin farkındaym ama sırf içi rahat olsun orda diyeNiye arkadaşlarınla buluşmak için izin ister gibi ne dersin diye soruyorsun ki?
Daha 311 günümüz var.. Öyle yapan biri degildi ama oraya gidince kıskançlığı arttı. Canım istemez miyim onu mutlu etmek ama o böyle yaparsa nasıl mutlu oluruz. Ve şöyle bi sorun var sağlık sorunum var 2 3 günde bir hastanede olurum. O rahatsızlıgımı biliyor ama iyiyim zannediyor tam aksine kötülüyorum git gide. Ve böyle ufak görünen şeyler bile bana çok zarar veriyor. Ama o üzülmesin diye söylemiyorum da
Hiç girmiyim o konuya canım çok teşekkür ederimmHastalikmi? Cok gecmis olsun.
Neyiniz var?
Ahh ahh. Herşeyin farkındaym ama sırf içi rahat olsun orda diye
boşver şekerim öyle böyle geçer zaman anının tadını çıkar duygu sömürülerine gelmeİnşallah canım da bizim daha 2 ay kadar oldu . nasıl gecicek bilmiyorum. Hayır kendilerini sıkıntıya soktukları gibi bizi de sokuyolar. Bırak birbirimizi dertsiz tasasz bekleyelim ne gerek var böyle şeylere :)
Hahahh :) çok tatlıısn :)
Haklısın çok pis gaza geldim şuanboşver şekerim öyle böyle geçer zaman anının tadını çıkar duygu sömürülerine gelme
Ahh kıyamamYanlış yazmışım eşim askerdeyken yazacaktım.
Kendimi evli olarak görmek istemiyorsam demek
Nasıl bir bilinç altı varsa artık.
Ahh kıyamamevlilikten korkuyorum siz böyle yaptıkça
Ruh ikizim olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmaaamŞöyle izah edeyim. Ruh ikizini bulmanla alakalı. Belki ruh ikizin ve cok mutlu olacaksın.