Saç Rengi ve Saç Boyama offf kızlar bana bi fikir werin yaaaaa

kawy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
270
13
96
İzmir
şekerler şimdi benim saçlarım açık kumraldı balyaj yaptırmak istedim kuaföre gittim we ilk önce kendi saçıma boyamasını onun üstüne balyaj yapmasını istedim dediğimi yaptı ama tek bi farkla saçımı kopkoyu boyadııkötükedihüso benim saçımın doğalı böle deildi ee tabi öle oluncada şimdi balyajlar arada çok sırtıyo sanki siyahın üstüne yapmışım gibi üstelik çokta donuk bi renk ben napabilirimde platinleri yok etmeden bu ana tabandaki saçın rengini açabilirim ayın 20 sinde şehir dışıına gidicem ogüne kadar bi düzene girmesi lazım şekerler yaaaaaa bana yardım edin
işte bunlarda resimlerim[img=http://img22.imageshack.us/img22/6152/adszsmall.jpg]
[img=http://img22.imageshack.us/img22/2571/fotoraf0174small.jpg]

Son düzenleme:
Canım hıÇ kÖtÜ durmuyor bence bÖylede gÜzel bıraz kullan sonra deıŞtırırsın

tekrar gdip koyu yerlere balyaj attırabilirsin..
keske kendi sacrenginin üzerine yapsaymış daha güzel olurmuş cnm..içine snmediyse git düzelttir bnce

Buna çare var tabiki.Senin saçını boyayan kuaföre gidip röfle gibi saçın koyu kısımlarını alıp açmasını iste başka yolu yok.Cila atalım dese sarıları koyultur.Yani çaresi var. Bu arada bencede taban rengi koyu olmuş.Açık kumrala boyayıp yapsaydı çok hoş olurdu ama sanırım koyu kumral yapmış ve zemin koyu olmuş.Üzülme bence başka bir kuaföre gidip dediğimi yaptır.kaydirigubbakcemile5

Canım hİÇ kÖtÜ durmuyor bence bÖylede gÜzel bİraz kullan sonra deİŞtİrİrsİn

öle yapcam bakalım biraz kullanayımda hergün yıkıyorum wallaa sanki rengide yıkandıkça açılıo gibi gelio kuaförüde aradım alt taban rengin sarı dedi yıkadıkça o koyuluklar kalmıcak kahwe rengi olcak 2 hafta bekle memun kalcaksın dioookafamçokkarıştı

seni üzmek istemiyorum ama bence de koyu olmuş.

ah cAnım ah neden üzeleyim doğru söze ne hacett ama bakalım yıkadkça açılıo sanki yada ben öle kendimi kandırıyorum bilmiomm aslında ben kullanırım böle problem yapmamda ayın 20 sinde nişanlımın yanına gtcem şehir dışına ondan tereddütteyimmm

dilan,ozgurdu, maix canım fikirleriniz için tşkkürlerr inann insana çok destek oluyo böle birazcık beklemeye karar werdim hergünde yıkıyorum baalım 1 hafta sonra nolcak deişiklik olursa resmimi koyarım yine şekerlerrr

cnm bende senin gibi yaptırdım acaip açık oldu gölgeler..sonra ertesi gün gittim koyulaştırdım inan bi hafta sonra yine eskisi gibi açıldı rengi..sen biraz kullan sonra git dip boyası yaptırırsın hemde koyulaştırır..
ama bölede yakışmış benceee güzel duruyorr ..

ayyy cnmm benimm bişe var. ben röflemi açık kumral üstüne istemiştim. loreal kataloğunda açık kumralın üstüne kendi saçımın sarısını tuttu kuaför. bak dedi belli olmuyo ikisi yan yana gelince dedi. yıkadıkça açılır sana öyle gelmiyo inan. benimki de yıkanınca açıldı. bugn ikinci kez yıkicam. bi süre sora oturacak. üzülme. olmazsa biraz daha balyaj attırırsın. umarım nişanlın beğenir. onlar beğenmeyince hayat kabusa dönüyo malesef =(

kızlar bakın bakalım sanki yıkandıktan sonra açılmış gibi demiiiii-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ewet tatlım gerçekten renk kendine gelmiş ve yüzüne gitmiş...zaten boyaya pek güvenmemek lazım asla istediğin gibi olmaz ve akdıkça başka renkler olur....sen şanslısın istediğin gibi olmuş....güle güle kullan çok cici olmuş...

çok teşekkür ederim canım ilk başta korkmuştum ama ewt şimdi isteiğim gibi oldu sanki doğal saçım gibi tabanııııııkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…