Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
offf içim daralıyor.bir şeyleri kırsam da rahatlasamm:(((
ellerim buz gibi kalbim güm güm ruhum daralıor.bütün gün böleydim.sinirli...kimseye belli etmedim ama şu anda tavan yaptı.neden acaba böle bişi yaşayan var mı acaba?
canım bazen olabilir böyle durumlar.ama pek detay vermemişsin.çevrende herhangi bir sorun varmı? Ailen yada sevgilin eşin nişanlın herhangi bir tartışma falan? Rahatlayacaksan kır birşeyleri ama işe yaramadığını göreceksin :)
yok kırmadım pcyi cevaplar geç geliyo ya oyalandım öle.aslında genel bi hayattan beklediğini bulamama var ama bu gün sakindi herşey yolundaydı.ama nedense öle hissediyorum.her an kötü bişi olcakmış gibi.offf.....
yok kırmadım pcyi cevaplar geç geliyo ya oyalandım öle.aslında genel bi hayattan beklediğini bulamama var ama bu gün sakindi herşey yolundaydı.ama nedense öle hissediyorum.her an kötü bişi olcakmış gibi.offf.....