- Konu Sahibi OZLEMKELES
-
:CüvCüv:slm kızlar ya bugün bi akrabanın daha hamile oldugunu ögrendim b ben kaldım herhalde sabah sabah baya mutsuzum ve ben 6 ay daha hamile kalamayacagım tedavi olamayacagım bakalım daha kimler hamile kalacak ve ben her duydugumda hem sevinip hem de üzülecegim offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff allahım yardımcımmız olsun tez zamanda bize de versin
:CüvCüv:slm kızlar ya bugün bi akrabanın daha hamile oldugunu ögrendim b ben kaldım herhalde sabah sabah baya mutsuzum ve ben 6 ay daha hamile kalamayacagım tedavi olamayacagım bakalım daha kimler hamile kalacak ve ben her duydugumda hem sevinip hem de üzülecegim offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff allahım yardımcımmız olsun tez zamanda bize de versin
pkos (illet) vardı canım oda yetmiyormuş gibi hipertiroidi çıktı ve bu kontrol altına alınıncaya kadar bebek tedavisi yok canım ya vall sabah sabah o kadar kötü oldu ki bu haber artık çok yoruldum 3 yıldır dr hastaneye gitmekten işyerindeki sorunlardan sen de ne var canım galiba sen de de illet vardı yanlış hatırlamıyorsam
merak etme bende aynı dertten muzdaribim
artık çıldırıcam senağlama
smhsmh sendemi gülüm,yapma canim yaaaaa:çok üzgünüm:
kizlar kimse moralini bozmasin lütfen...hepimiz hayirlisiyla tombis tombis gezinices bu sitede :CüvCüv:
biras moral verin kendinize aaaa :teselli:
yaa aslında sürekli böyle değilim hassaslaştığım zamanlar oluyo napıyım
bugün en yakın arkadaşımın en sevdiğimin hamile haberini aldım sevindim sevinmezmiyim hemde çok
ama çokta ağladım senağlama
düzelirim
bide adet olucam bi türlü olamadım 4 gün oldu çıldırıcam yaa:çok üzgünüm:
sağolasın canım:asigim:
seni cok iyi anliyorum bitanem,tarif edilemez bi sevincin yaninda birazda burukluk,neden bende hamis degilim diye aklindan geciyor elbet,buna karsi koyamazsin biliyorum :teselli:
bendede aynilari oluyor...
daha olumlu bakmaya calisiyorum belkide
ama söyle düsününce o zamanin cok yakin oldugunada eminim
baksana ne arkadaslar var yillardir ugrasiyorlar,ama umulmadik bi anda kaliveriyorlar...
4 gün mü gecti :1shok: allahim insallah seninde güzel heberlerini aliriz canimcima.s.
bende çoğu zaman gecikmeler olurbenneyaptımki
hep 30 günden fazla araile olurum yıllardır bu böyledir canım:1no2:
belim falan ağrıyo adet belirtilerim var olacak ama ne zaman kastı yani
pek hamile kalma konusunda pek umutlu değilim canım yaa
eşim varikosel ameliyatı olalı 2 ay oldu ve ileri hareketlisi %0
morfoloji ise%1 biraz vahim sonuç:çok üzgünüm:
bayramdan sonra yeni test yapılacak düzelmesini umut ediyorum
pozitif kızsın çok sağol canımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?