• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf gozlerimm

cotonprencess

mutlak mutluluk basarida gizlidir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
249
148
48
Yaaa gozlerimin kasIntIsIndan bIktIm artik..merak ediyorum benim kadar gozu kasinan var mi...doktora gittim kac kez damla verdi..damlayi da kullaniyorum ama kasIntIya devam..bunun cozumu yok mudurki...cIkarasIm geliyo..

geçmiş olsun, çay pansumanı, süt pansumanı deneyebilirsiniz, kaşınma hissi geldiğinde kaşımak yerine yelpaze gibi bir şeyle gözlerinize rüzgar yapabilirsiniz..

kaşınma sebebi neymiş acaba ? damlalar işe yaramadıysa tekrar doktora gidin

sevgiler

Konjjunktivit ise normal havlu yerine kağıt havlu kullanmayı deneyin.

Tesekkur ederim arkadaslar..gozlerim cok hassasmis..alerjikmis..ayrica goz kurulugu da var..her ikisi icin de damla kullaniyorum..kasinti azaliyor fakat tam olarak gecmiyor...bazen o kadar kasiniyor ki ikisini de cikarmak istiyorum o derece..

Yaaa gozlerimin kasIntIsIndan bIktIm artik..merak ediyorum benim kadar gozu kasinan var mi...doktora gittim kac kez damla verdi..damlayi da kullaniyorum ama kasIntIya devam..bunun cozumu yok mudurki...cIkarasIm geliyo..
Ya bende gözümde bişey oldu bugun sanki bır uzun tuy gozume ıcten dolanmıs gıbı hıssedıyorm aynaya bakınca yok.Anlayamadımm .

kişisel gelişim olumlamalar sayfasında bu sıtede göz için esma paylaşmış perı arkadaşımız saolsun.ondan ızınsız burda paylasmak ıstemedım.sonucta derdı veren allah dermanıda verır dua et derım kaybetcek bırseyın yok.ama doktoruda ıhmal etme mutlaka gıt bır görün derım.

Back