- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Ama is yapmaz. Kendi evinde bile. Kayinvalidem ben kizima bir is yaptirmam der. O derece rahat bir kiz yani.7 aylik evlilik ve görümcenin 6. Gelişi? Bence kesinlikle bu sefer geldiğinde asla ona birsey harcamayin (kocaniz harcarsa karismazsiniz) ve geldigi an "aaa canim iyiki geldin esim dediginde cok sevindim bende bahar temizligi yapacagim yardim edersin cok iyi oldu ben çalıştığım icin cok zor oluyor " vs vs alenen yardim isteyin. Hayir diyecek hali yok. Evde bi iyice çalıştırın görsün burasi otel mi degil mi sonra adim atiyor mu. Kocaniz sa bir sey der mi bilmem ama derse " ben samimiyetimden söylüyorum 26 yasinda kiz bebek degil ev isi yapamiyor mu bu kaçıncı gelisi misafir sayilmaz deyin ama igneli igneli degil :) gayet guleryuzlu gayet sevecen. Ve yüzsüz olun kesinlikle bahane bulursa o zaman su gun yapariz filan diye uzatin.
bence de evde sürekli misafire kendi evinde değil bu evde rahat ettiği için geliyor bu gün dolapları sildir diğer gün camı hadi hafta içi için yemek yapalım deyip zor sarma dolma içli köfte vs. yaptırın7 aylik evlilik ve görümcenin 6. Gelişi? Bence kesinlikle bu sefer geldiğinde asla ona birsey harcamayin (kocaniz harcarsa karismazsiniz) ve geldigi an "aaa canim iyiki geldin esim dediginde cok sevindim bende bahar temizligi yapacagim yardim edersin cok iyi oldu ben çalıştığım icin cok zor oluyor " vs vs alenen yardim isteyin. Hayir diyecek hali yok. Evde bi iyice çalıştırın görsün burasi otel mi degil mi sonra adim atiyor mu. Kocaniz sa bir sey der mi bilmem ama derse " ben samimiyetimden söylüyorum 26 yasinda kiz bebek degil ev isi yapamiyor mu bu kaçıncı gelisi misafir sayilmaz deyin ama igneli igneli degil :) gayet guleryuzlu gayet sevecen. Ve yüzsüz olun kesinlikle bahane bulursa o zaman su gun yapariz filan diye uzatin.
Vaallahii deli oluyorum inanim. Eve gitmek istemiyorum. O derece.Bence relax takılın biraz , eşin diyor diye illa yapmana gerek yok , uyuzlana uyuzlana yep herşeyi , eşinede hı de geç yani . Kardeşi falso vermediği sürece hakkında konuşma hiç, eşin sonra der benim kardeşim senin düşmanın mı naptı sana der, erkekler ince fikirli değildir. Sen plan yapma bırak eşin yapsın planı o çaba versin misafiri çağırması değil öyle... Dediğim gibi hı hıı diyin herşeye ama yapmayın ona yaptırmaya çalışın . Kız bişi yapmıyorsa sende iiş buyur bakalım öyle 10gün kalıp rahat rahat takılabilcekmi evinde.
Anlıyorum seni , benimde farkı görümce mevzum olsada insan gerçekten soğuyor karşı taraftan , ailenide davet etsene o kız geldiğindeVaallahii deli oluyorum inanim. Eve gitmek istemiyorum. O derece.
Bakin ben şöyle düşünüyorum siz yada diger tum kadinlar hatayi şurada yapıyor: eşlere şikayet
Adama senin kardesin böyle annen böyle diye aglarsaniz tabiki annesini savunacak, kardeşi yada annesi ona "senin karın böyle" dese ona karşı da sizi savunur. Burda yapmaniz gereken kaynananiz gorumceniz ne yaparaa yapsin gizli oynamak. Kocaniz size care degil once bunda anlasalim adam bu gune kadar birsey yapmamis artik da yapmaz. Siz hep güleryüzlü hep samimi hep iyi davranacaksiniz kocaniza da kimseyi sikayet etmeyeceksiniz. Kocaniz sorarsa ailesini kendi aileniz gibi seviyorsunuz ama işlerinizi alttan halledeceksiniz. Mesela diyelim esinizin ailesi sizden birsey istiyor ama hic yapasiniz yok oyle bir bahane bulun ki sanki siz de onlarin dediğini yapmak istiyorsunuz ama bu bahane yüzünden elinizde değil. Bunun gibi.
Akıllı olmak gerek,
Dogru. Aynen boyle davranmak lazimÇok güzel bir tespit. Akıllı olmak gerekiyor. yoksa bahane BULACAKSIN:)
Kız sen çook fenasın7 aylik evlilik ve görümcenin 6. Gelişi? Bence kesinlikle bu sefer geldiğinde asla ona birsey harcamayin (kocaniz harcarsa karismazsiniz) ve geldigi an "aaa canim iyiki geldin esim dediginde cok sevindim bende bahar temizligi yapacagim yardim edersin cok iyi oldu ben çalıştığım icin cok zor oluyor " vs vs alenen yardim isteyin. Hayir diyecek hali yok. Evde bi iyice çalıştırın görsün burasi otel mi degil mi sonra adim atiyor mu. Kocaniz sa bir sey der mi bilmem ama derse " ben samimiyetimden söylüyorum 26 yasinda kiz bebek degil ev isi yapamiyor mu bu kaçıncı gelisi misafir sayilmaz deyin ama igneli igneli degil :) gayet guleryuzlu gayet sevecen. Ve yüzsüz olun kesinlikle bahane bulursa o zaman su gun yapariz filan diye uzatin.
Ama is yapmaz. Kendi evinde bile. Kayinvalidem ben kizima bir is yaptirmam der. O derece rahat bir kiz yani.
Kız sen çook fenasın