offf gorumcem yine geliyor.Ve esim sen ilgilen diyor.

Fulyacennet16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
772
490
Merhaba hanimlar .

Evleneli 7 ay olacak. Biktim su gorumcemden

Esimin ailesi ve benim ailem 500 km uzaktalar tabi gorumcemde. Henuz benim ailem ayak basmadi evime. Ama esimin ailesi surekli ya beraber ya tek birek 2 haftaya bir geliyorlar ozellikle gorumcem 26 yasinda gelir en a z 10 gun kalir kalsin zaten. Ben misafiri severim.

Ama kimse sormaz bana gelelim diye. Esim der geliyor su gun der gelinir.

Neyse gelir ictigi bardagi birakin yikamayi yerinden kaldirip mutfaga birakma zahmeti de yoktur.

Gezer gezer gezer 1 kere ev temizligi yemek vs yapmadan bize ki biz esimle calisiyoruz. Aksam ben eve gelirin oyle yemek yapilir yani. Degisiklik olsun bir corba yapar amaaa nerdeeeeee.

Hadi onuda gectim. Her gelisinde siz bayan bayana suraya buraya gidin der esim gelme kafa dinler vs ben gicik oldugum beni takmayan gorumceyi eglendiricem 6. gelisi bu saymadim gerci ama her gelisinde bunu istiyor esim.

ISTEEMIIYOORUMMMM.

Istemiyorum. Bir haftasonum var kendime ayormak istiyorum. Biktim ailesinden. Sanki benim aileme cok ilgili de karsilik bekliycem. Kendimi kullaniliyormus gibi hissediyorum.

Esime bugun dedim yok bu sefer beraber takilicaz geziceksek ben tek gidip sen kayif yapicaksin bu sefer sende gel dedim. Ufff tamam yaa gicik gicik konusma dedi. Belki ben ark. Vakit geciricem belki bir planim var mecbur degilim ki dedim. IYi tamam bee dedi. Gicikkkkk

Sonra bir daha konusmamizda gicik gicik konusma kelimesini kullanmamani rica ediyorum senden dedim. Tamam dedi hadi mesaidetim simdi uzun oldu konusmamiz dedim kapattik.

Yaaa haksiz miyim ben. Hala sinirden duramiyorum. Her gelisinde kizin masraf gezdiritoruz hediyeler aliyoruz. Uykudu ise gidiyorum hanimefendi mutlu olacak diye.

Yeter yaaa yeterrreeeee

7 aylik evlilik ve görümcenin 6. Gelişi? Bence kesinlikle bu sefer geldiğinde asla ona birsey harcamayin (kocaniz harcarsa karismazsiniz) ve geldigi an "aaa canim iyiki geldin esim dediginde cok sevindim bende bahar temizligi yapacagim yardim edersin cok iyi oldu ben çalıştığım icin cok zor oluyor " vs vs alenen yardim isteyin. Hayir diyecek hali yok. Evde bi iyice çalıştırın görsün burasi otel mi degil mi sonra adim atiyor mu. Kocaniz sa bir sey der mi bilmem ama derse " ben samimiyetimden söylüyorum 26 yasinda kiz bebek degil ev isi yapamiyor mu bu kaçıncı gelisi misafir sayilmaz deyin ama igneli igneli degil :) gayet guleryuzlu gayet sevecen. Ve yüzsüz olun kesinlikle bahane bulursa o zaman su gun yapariz filan diye uzatin.

Nedir bu adamda ki vazgeçilmezlik? Canım çağır aileni gelsin kalsınlar istedikleri kadar.. Bide 26 yaşındaki kadın niye ergen gibi gelip abisinde kalır ve elini işe hiç sürmez.. 13 yaşında deseydin olsun o kadar çocuk daha derdim..

Ama is yapmaz. Kendi evinde bile. Kayinvalidem ben kizima bir is yaptirmam der. O derece rahat bir kiz yani.

Bence relax takılın biraz , eşin diyor diye illa yapmana gerek yok , uyuzlana uyuzlana yep herşeyi , eşinede hı de geç yani . Kardeşi falso vermediği sürece hakkında konuşma hiç, eşin sonra der benim kardeşim senin düşmanın mı naptı sana der, erkekler ince fikirli değildir. Sen plan yapma bırak eşin yapsın planı o çaba versin misafiri çağırması değil öyle... Dediğim gibi hı hıı diyin herşeye ama yapmayın ona yaptırmaya çalışın . Kız bişi yapmıyorsa sende iiş buyur bakalım öyle 10gün kalıp rahat rahat takılabilcekmi evinde.

bence de evde sürekli misafire kendi evinde değil bu evde rahat ettiği için geliyor bu gün dolapları sildir diğer gün camı hadi hafta içi için yemek yapalım deyip zor sarma dolma içli köfte vs. yaptırın
hediye mediye alma dışarı çıkıp gezip dolaştırma
rahmetli dedem derdi misafirin üç günden sonrası ev sahibidir her şeye yardım eder derdi

Vaallahii deli oluyorum inanim. Eve gitmek istemiyorum. O derece.

Yuh yani gorumceniz de ne yuzsuzmus
Evi barki yok mu daha bu yeni evlilik yani insan biraz rahat birakir ciftleri
madem geliyor dedigin gibi bir isin ucundan tutsun direkt olarak is ver evden cikarken sunu yap bunu yap de bak bir daha geliyor mu tembel teneke

Bakin ben şöyle düşünüyorum siz yada diger tum kadinlar hatayi şurada yapıyor: eşlere şikayet

Adama senin kardesin böyle annen böyle diye aglarsaniz tabiki annesini savunacak, kardeşi yada annesi ona "senin karın böyle" dese ona karşı da sizi savunur. Burda yapmaniz gereken kaynananiz gorumceniz ne yaparaa yapsin gizli oynamak. Kocaniz size care degil once bunda anlasalim adam bu gune kadar birsey yapmamis artik da yapmaz. Siz hep güleryüzlü hep samimi hep iyi davranacaksiniz kocaniza da kimseyi sikayet etmeyeceksiniz. Kocaniz sorarsa ailesini kendi aileniz gibi seviyorsunuz ama işlerinizi alttan halledeceksiniz. Mesela diyelim esinizin ailesi sizden birsey istiyor ama hic yapasiniz yok oyle bir bahane bulun ki sanki siz de onlarin dediğini yapmak istiyorsunuz ama bu bahane yüzünden elinizde değil. Bunun gibi.

Akıllı olmak gerek,

Amcamın hanımı köydeki halamlar geldiğinde ne yemek yaptı, nede temizlik. bu söylediğim kadının 3 tane genç kızı var. ikisi üniv. mezunu biri okuyor. halam senede birkez gelir oda diğer kardeşlerinde kalmaz sadece küçük amcamda kalır. kadın gelirken köyden tereyağından tutunda tavuğuna kadar getirir. o halde bile ilgilenmez. biryere gideceklerse yengemde yanlarında gider kendine iiki üç hediye aldırır. ama her dışarı çıkmalarında. kendide kimseye günahını bile vermez.

bura da sizde kabahat. benimde eşim denilen zat kardeşi karısı gelince allah bir hizmet bir hizmet bekler benden. iki kez tartıştım. artık gelmiyorlar. gerçi benim eşimle aramız biraz sıkıntılı artık takmıyorum onu. rahmetlik dedem derdiki "biliyorum demek bin kada savarmış" gideceği yerleri bilmezsen götüremeyeceksin. akşamlarında yemek yapma konusunda geldiğinde üç dörtgün dışarıda sen ye eve gel hastayım ölüyorum felan de sarıl battaniyeye gözlerinide azıcık kıs yalandanda hafif bir ağrı kesici al heryerim ağrıyor kalkamıyorum diye. mecbur ya eşin yapacak yemeği yada kardeşi.

Çok güzel bir tespit. Akıllı olmak gerekiyor. yoksa bahane BULACAKSIN:)

Kız sen çook fenasın

Ama is yapmaz. Kendi evinde bile. Kayinvalidem ben kizima bir is yaptirmam der. O derece rahat bir kiz yani.

O zaman evde rahat vermeyin, bir kere kaynananizin o dedigini unutun yok oyle bisey hatirlamiyorsunuz. Ha tutar da bunu size yuzsuz yuzsuz soylerse "aaa ev isi yapmayan kiz mi olur :))) gel ben sana ogretcem bak evde kalirsin hahahhaha :)) deyin. (Kocaniz yokken) diyelim naptiniz ettiniz yok yapmiyor o zaman onun oturdugu odayi temizleyin. Tv mi izloyor fisini cekin "ama buraya takmazsam makine uzanmaz ki canim" deyin siz temizlik yaparken ondan yemek yapmasini isteyin yada " herhade yemek yapiyosundur dimi ahhahah" diyin. Bu gülüş önemli çünkü ters bisey derse sakaydi canım neden alindin ki dersin. ve tekrar diyorum yuzsuz olun. Asla ona trip tavir vs yapmayin o yapsa bile sıcak konusun.

Bu adam sana senin ailen gelirse bir hafta kalabilirler demiyo muydu? Bide sen bu adamın kardeşini mi gezdiriyosun çocuk gezdirir gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…