• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Offf cok kararsızımm !

Puchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
123
0
96
İstanbul
kızlar ben sacıma halkalı kaynak yaptırmak istiyorum saclarım cok kısa degil sütyen kopçama kadar geliyo ama söyle upuzun olsun istiyorum tek sıkıntım kaynagı taktırdıktan sonra onun sacımla uymayacak oluşu !

kendi sac rengim kahwe ama hem siyah tellerden hemde acık kahwe tellerden olustugu icin belirli bi renk degil yani o renkte kaynak bulabilcegimi sanmıyorum.ben sacımın rengini sewiyorum aslında pek degistirme yanlısı degilim ama kaynak olunca mecbur boyatcam.cok kararsız kaldım boyatsammı söyle güzel bir kahweye bnmkine benzemicek ama begendigim güzel kahwe boyalar war mesela son zmnlarda magazinde görmüssünüzdür süreyya yalcının yeni sac rengi cok guzel böyle isli bi kahwe.hadi diyelim karar werdm kuaförlere de güwenemiyorum hayatmda hc bi zmn bi kuaförden memnun cıkmadım ki ! elma dersin armut yapar asla ne istedigini anlamaz ztn dinlemez bile dogru dürüst rengi anlatabilcem mi sorunu da war.bazen kızlarda görüyorum böyle diplerini cok hafif siyah yapmıslar böyle mat bir kahwe ama yumuşak we cok kaliteli duruyo facebookta falan arastırdım kızlarda bulamadm hic:) nerdeyse sokaktan cewirip sorucam artık ya:)

bu konuda fkirlerinizi paylasırsanız cok sewinirim.

puchi

canım bence saçlarının rengini beğeniyorsan sadece kaynak için saç boyatma, yazık olur :( alacağın kaynağı bi şekilde saçına uydurmaya çalış derim ben...

bazen sacım cok anlamsız geliyo gözüme boyatıyım yaa diyorum snra bigün begeniyorum falan bende anlamadım ne istedigimi :D ben degisime cesaret edemiyorum sanırım:)

tam bi ümitsiz vakayım....

Back