Offf burnummm offff :(((

haveh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
4
0
Merhaba arkadaslar googleden yaptığım arastırmalar sonucunda kaliteli olduğunu ve sizin sıcaklığınızı görüp bu siteye yeni üye oldum... Benim küçüklüğümden beridir ailemin dalga geçtiği bir burnum var ve kafama koydum sigarayı bırakmak için hap kullanıyorum ve bırakıncada ödül olarak burnumu yaptırıyorum :d ama işin aslı çoook korkuyorum çünkü manyak gibi burun ameliyatı videolarını izledim ve a banada bunu mu yapacaklar diye içim titredi genede yaptırıcam şimdi işin özetini geçtikten sonra :) ankarada iyi bir estetikçi bilen var mı ? Olan olmadan yasadıkları olurken yasadıkları hepsini rica etsem yardımmmm :26::26::26:

canım sayfayı araştırırsan ankarada güzel doktorlar var ve bence korkma hiç birşey hissetmiyorsunnn sonra ağrıları hafif oluyor o kadar.. şimdiden geçmiş olsun :)

canım bende 12 kasımda ameliyat oldum.İnan korkulacak hiç bişey yok.Görüntü olarak çok kötü gözükebilir ameliyat sonrası ama inan benim başım dahi ağrımadı.hiç ama hiç korkma.bu hafta benim 3.haftam biraz yüzümde şişlikler ama ama belli bile olmuyor.sadece ameliyat sonrası sabırlı olacaksın en fazla 1 hafta görüntün kötü olacak sonrasında ki hızla değişmelere sen kendin bile inanamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…