I
ipek_ipek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ipek_ipek
-
herkese merhaba. Benim canımı sıkan olay şu bende tek kalmaktan hoşlanan birisiyim ve bir odaya girdiğim zaman o kapıyı kapatıyorum açık kalmasından hoşlanmıyorum ve annemle babam bunu sürekli sorun yapıyor. Sürekli kim bilir ne işler karıştıryo ki apatıyo kapıları diyorlar.İşin komik yani bu sonradan kazandığım bi davranış değil. ben kendimi bildim bileli kapıyı kapatıp işimi yaparım. Ama onların bunu neden buna yorduklarını anlayabilmiş değilim. Yaptığım işte internete girip ya youtubeden video izliyorum gelince bunu görüyolar yada kadınlar kulübüne giriyorum (bunu bilmiyolar) benmde kendime göre bi özel hayatım var ama ben bunu bu şekilde yaşamak istiyorum ama nlar bunu anlıyamıyolar. Onlarla vakit geçircekmişim neden geçiriyim ki boşuna zaman kaybı en azından internette gezinip bişeyler öğrene biliyorum bu bana birşeyler kazandırıyor. Ben mi haksızım anlamıyorum ki?!?! offffffffffffffffffffffffffffffff içimi şişirdiler yaa klava: klava: klava: klava: klava: klava:
herkese merhaba. Benim canımı sıkan olay şu bende tek kalmaktan hoşlanan birisiyim ve bir odaya girdiğim zaman o kapıyı kapatıyorum açık kalmasından hoşlanmıyorum ve annemle babam bunu sürekli sorun yapıyor. Sürekli kim bilir ne işler karıştıryo ki apatıyo kapıları diyorlar.İşin komik yani bu sonradan kazandığım bi davranış değil. ben kendimi bildim bileli kapıyı kapatıp işimi yaparım. Ama onların bunu neden buna yorduklarını anlayabilmiş değilim. Yaptığım işte internete girip ya youtubeden video izliyorum gelince bunu görüyolar yada kadınlar kulübüne giriyorum (bunu bilmiyolar) benmde kendime göre bi özel hayatım var ama ben bunu bu şekilde yaşamak istiyorum ama nlar bunu anlıyamıyolar. Onlarla vakit geçircekmişim neden geçiriyim ki boşuna zaman kaybı en azından internette gezinip bişeyler öğrene biliyorum bu bana birşeyler kazandırıyor. Ben mi haksızım anlamıyorum ki?!?! offffffffffffffffffffffffffffffff içimi şişirdiler yaa klava: klava: klava: klava: klava: klava:
en başta böylesine tatlı dilli bir yaklaşımıznızdan dolayı teşekkür ederim (diğer arkadaşlarada tabii) ben empati kuruyorum zaten onları kendi yerime koyuyorum ama internetten bu konu hakkında araştırma yapma fikri aklıma gelmemişti bunun için bir kez daha teşekkür ederim a.s.a.s. :1hug: ben yine onlara rağmen bir adım atacağım yaşım çok küçük değil ama öyle aman amanda sayılacak bir yaş değil acılarla kavrularak olgunlaştım diyelimTatlım Uzmanlar sürekli olarak anneleri babaları uyarıp - çocuklarınızı denetleyin diyorlar ya!
Bu sebeple pek çok ebeveyn - çocuklarının kapı kapamasına kuşkulu bakmaya başladı.
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama benim çocuklarım da ergenlik dönemindeyken
kapı konusunda nasıl davranacağımın telaşına düşmüştüm. Gençlerin bu haklı davranışlarına
karşı çıkan anne babalar da haksız değiller bebeğim. Uzmanlar sürekli kapalı kapılar ardında
yaşayan gençlerin - içine kapanık - başkalarıyla iyi iletişim kuramayan bir kişilik geliştirebileceğini
söylüyorlar. Sanırım en doğrusu bir orta yol bulmak - hem sosyal ilişkilerini hem de kendine ait
zamanlarını dengeleyebilmek olmalı canım. Sen bunu başarabilirsin.
İnternette bu konulya ilgili uzman görüşlerini araştırıp - bu konuda gençlerin ve büyüklerin nasıl bir
tutum sergilemeleri gerektiğini buraya da taşırsan hepimiz için yararlı bir çalışma olur.
Yaşadığın bu sıkıntı pek çok ailede yaşanıyor tatlım. Sen aklınla ve pozitif bakış açısıyla bu problemi
çözeceksin ve bize güzel haberler vereceksin - tamam mı canım?kaydirigubbakcemile5
bu arada bütün gün bu sitede bir orda bir burda hele akşam oldumu tamamen burada oluyorum bağımlılık mı yapıyor bu site anlamadım ki sabaha kadar pc başındayım onlar da haklı bir yerde kaydirigubbakcemile3 :teytey: :enbuyukkk:
o cümledeki olayın iç yüzünü bilemdiğiniz ve benimde anlatmadığım için kınamanız gayet normal ben şunu inkar etmiyorum onlar sayesinde elbette dünyaya geldim. olay şu onlar bu ana kadar benim yanımda olmadılar ne yaşamak isterlerse nerede olmak isterlerse orda oldular ve şimdi yaşlandılar bu yaşlılık psikolojisiylede zamanında bana vermedikleri sevgiyi misliyle görmek istemeleri...Gurbette kalma olayına gelince ben onlardan ayrı çok kaldım ama geri döndüğünde de gurbette olduğunda da aynı his ile yaşıyorsan bu bişeyi değiştirmiyor.senağlama Kapı konusuda bir tek odam değil evde tek kalabileceğim bütün odalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?