• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf! bişey söyleyin lütfen çok sıkıldım artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipek_ipek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ipek_ipek

Ziyaretçi
herkese merhaba. Benim canımı sıkan olay şu bende tek kalmaktan hoşlanan birisiyim ve bir odaya girdiğim zaman o kapıyı kapatıyorum açık kalmasından hoşlanmıyorum ve annemle babam bunu sürekli sorun yapıyor. Sürekli kim bilir ne işler karıştıryo ki apatıyo kapıları diyorlar.İşin komik yani bu sonradan kazandığım bi davranış değil. ben kendimi bildim bileli kapıyı kapatıp işimi yaparım. Ama onların bunu neden buna yorduklarını anlayabilmiş değilim. Yaptığım işte internete girip ya youtubeden video izliyorum gelince bunu görüyolar yada kadınlar kulübüne giriyorum (bunu bilmiyolar :D) benmde kendime göre bi özel hayatım var ama ben bunu bu şekilde yaşamak istiyorum ama nlar bunu anlıyamıyolar. Onlarla vakit geçircekmişim neden geçiriyim ki boşuna zaman kaybı en azından internette gezinip bişeyler öğrene biliyorum bu bana birşeyler kazandırıyor. Ben mi haksızım anlamıyorum ki?!?! offffffffffffffffffffffffffffffff içimi şişirdiler yaa:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhaba. Benim canımı sıkan olay şu bende tek kalmaktan hoşlanan birisiyim ve bir odaya girdiğim zaman o kapıyı kapatıyorum açık kalmasından hoşlanmıyorum ve annemle babam bunu sürekli sorun yapıyor. Sürekli kim bilir ne işler karıştıryo ki apatıyo kapıları diyorlar.İşin komik yani bu sonradan kazandığım bi davranış değil. ben kendimi bildim bileli kapıyı kapatıp işimi yaparım. Ama onların bunu neden buna yorduklarını anlayabilmiş değilim. Yaptığım işte internete girip ya youtubeden video izliyorum gelince bunu görüyolar yada kadınlar kulübüne giriyorum (bunu bilmiyolar :D) benmde kendime göre bi özel hayatım var ama ben bunu bu şekilde yaşamak istiyorum ama nlar bunu anlıyamıyolar. Onlarla vakit geçircekmişim neden geçiriyim ki boşuna zaman kaybı en azından internette gezinip bişeyler öğrene biliyorum bu bana birşeyler kazandırıyor. Ben mi haksızım anlamıyorum ki?!?! offffffffffffffffffffffffffffffff içimi şişirdiler yaa:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Canım benim kapıyı kapatıp kafanı dinlemek o odanın sana ait olduğunu söylemek doğru şeyler ve bunun normali de budur.
Ama son kurduğun cümleleri bir daha oku istersen ailenden bahsediyorsun ne demek onlarla olmak vakit kaybı diye:1no2: Aile ilişkileriniz pek sağlıklı değil anlaşılan, ama şunu unutmaki sen onlar sayesinde vasın, bugünlere geldin.
Ailene değer vermeli, onlarla da vakit geçirmelisin.
Onların da kusurları olabilir, ama aradaki dengeyi sen kuracaksın.
Onlara da kendine de vakit ayırmayı bileceksin. Hiçbir şey ailenden daha değerli olmamalı.:delphin:

canım bende odamın kapısını bazen müzik dinliyeceğim zaman veya erkek arkadaşımla telde konuşacağım zaman ve arkadaşım kuzenim geldiği zaman kapatırım.. zaten annem arkadaşım gibidir kapımı kapadığımda teksem bilirki telle konuşuyorum, yanımda biri olduğu zaman meyvemizi içiçeğimizi getitrir çıkarken o kapatır kapımızı ve bu kapı kapama mevzusu hiiç sorun olmamıştır 25 senedir.. ve bende uyurken falan kapımı kaparım hastalıktır bu bende kapamadan uyumaamkaydirigubbakcemile3.... Yalnız şu altını çizdiğim cümlenden dolayı biraz kınadım seniii açıkcasını söylemek gerekirse

Yarin öbür gün evleneceksin...belki uzaklara gurbete gideceksin....o zamanda keske annemle babamla daha cok vakit gecirseydim...keske onlarla vakit gecirmeyi zaman kaybi olarak görmeseydim diye basina vuracaksin...:delphin:

Onlarinda gönlünü yap....cok mu zor?? Öyle dedikleri zaman...git yanlarina otur beraber bir cay ic sohbet et....sonra yine git odana ne yapiyorsan yap....odanin kapisini kapatmanda gayet normal....Annene Babana bunu izah edebilirsin....:kahve:

haklı olabilirsin ama -----anlıyamıyolar Onlarla vakit geçircekmişim neden geçiriyim ki boşuna zaman kaybı----bu lafından dolayı kınadım seni yarın onları kaybedince çok ararsın..

o cümledeki olayın iç yüzünü bilemdiğiniz ve benimde anlatmadığım için kınamanız gayet normal ben şunu inkar etmiyorum onlar sayesinde elbette dünyaya geldim. olay şu onlar bu ana kadar benim yanımda olmadılar ne yaşamak isterlerse nerede olmak isterlerse orda oldular ve şimdi yaşlandılar bu yaşlılık psikolojisiylede zamanında bana vermedikleri sevgiyi misliyle görmek istemeleri...:kızgın::kızgın: Gurbette kalma olayına gelince ben onlardan ayrı çok kaldım ama geri döndüğünde de gurbette olduğunda da aynı his ile yaşıyorsan bu bişeyi değiştirmiyor.senağlama:kızgın: Kapı konusuda bir tek odam değil evde tek kalabileceğim bütün odalar

Tatlım Uzmanlar sürekli olarak anneleri babaları uyarıp - çocuklarınızı denetleyin diyorlar ya!
Bu sebeple pek çok ebeveyn - çocuklarının kapı kapamasına kuşkulu bakmaya başladı.
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama benim çocuklarım da ergenlik dönemindeyken
kapı konusunda nasıl davranacağımın telaşına düşmüştüm. Gençlerin bu haklı davranışlarına
karşı çıkan anne babalar da haksız değiller bebeğim. Uzmanlar sürekli kapalı kapılar ardında
yaşayan gençlerin - içine kapanık - başkalarıyla iyi iletişim kuramayan bir kişilik geliştirebileceğini
söylüyorlar. Sanırım en doğrusu bir orta yol bulmak - hem sosyal ilişkilerini hem de kendine ait
zamanlarını dengeleyebilmek olmalı canım. Sen bunu başarabilirsin.
İnternette bu konulya ilgili uzman görüşlerini araştırıp - bu konuda gençlerin ve büyüklerin nasıl bir
tutum sergilemeleri gerektiğini buraya da taşırsan hepimiz için yararlı bir çalışma olur.
Yaşadığın bu sıkıntı pek çok ailede yaşanıyor tatlım. Sen aklınla ve pozitif bakış açısıyla bu problemi
çözeceksin ve bize güzel haberler vereceksin - tamam mı canım?
kaydirigubbakcemile5

Tatlım Uzmanlar sürekli olarak anneleri babaları uyarıp - çocuklarınızı denetleyin diyorlar ya!
Bu sebeple pek çok ebeveyn - çocuklarının kapı kapamasına kuşkulu bakmaya başladı.
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama benim çocuklarım da ergenlik dönemindeyken
kapı konusunda nasıl davranacağımın telaşına düşmüştüm. Gençlerin bu haklı davranışlarına
karşı çıkan anne babalar da haksız değiller bebeğim. Uzmanlar sürekli kapalı kapılar ardında
yaşayan gençlerin - içine kapanık - başkalarıyla iyi iletişim kuramayan bir kişilik geliştirebileceğini
söylüyorlar. Sanırım en doğrusu bir orta yol bulmak - hem sosyal ilişkilerini hem de kendine ait
zamanlarını dengeleyebilmek olmalı canım. Sen bunu başarabilirsin.
İnternette bu konulya ilgili uzman görüşlerini araştırıp - bu konuda gençlerin ve büyüklerin nasıl bir
tutum sergilemeleri gerektiğini buraya da taşırsan hepimiz için yararlı bir çalışma olur.
Yaşadığın bu sıkıntı pek çok ailede yaşanıyor tatlım. Sen aklınla ve pozitif bakış açısıyla bu problemi
çözeceksin ve bize güzel haberler vereceksin - tamam mı canım?
kaydirigubbakcemile5
en başta böylesine tatlı dilli bir yaklaşımıznızdan dolayı teşekkür ederim (diğer arkadaşlarada tabii) ben empati kuruyorum zaten onları kendi yerime koyuyorum ama internetten bu konu hakkında araştırma yapma fikri aklıma gelmemişti bunun için bir kez daha teşekkür ederim a.s.a.s. :1hug: ben yine onlara rağmen bir adım atacağım yaşım çok küçük değil ama öyle aman amanda sayılacak bir yaş değil acılarla kavrularak olgunlaştım diyelim :delphin: tavsiyeleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim
a.s.:enbuyukkk:

:utangac: bu arada bütün gün bu sitede bir orda bir burda hele akşam oldumu tamamen burada oluyorum bağımlılık mı yapıyor bu site anlamadım ki sabaha kadar pc başındayım onlar da haklı bir yerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4:teytey::nazar::enbuyukkk:

:utangac: bu arada bütün gün bu sitede bir orda bir burda hele akşam oldumu tamamen burada oluyorum bağımlılık mı yapıyor bu site anlamadım ki sabaha kadar pc başındayım onlar da haklı bir yerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4:teytey::nazar::enbuyukkk:

Hiç sorma tatlım.kaydirigubbakcemile3 Hem de ne bağımlılık. yerimsenibenTüm yakınlarım sitem ediyorlar - bir alo bile
diyemiyorum.
:roflol:a.s.

Her ne olursa olsun internette vakit geçireceğine ailenle vakit geçirmek sana daha çok şey katacaktır. Evet seninde yalnız kalmak, odanın kapısını kapatmak gibi hakların var ama ailenle vakit geçirmeyi küçümser cümlelerle yazmış olman güzel değil.
Onlardan uzun süre ayrı olduğunu söylemişsin, hiç merak ettin mi belki de ekmek parası uğruna, seni daha iyi yetiştirmek uğruna gurbete gittiler. Bence olayın birde o yönünü gör.
Anne ve babanın yokluğunu onları kaybedince anlarsın, bu nedenle lütfen onları üzme, günde yarım saatini onlara ayırsan hiç bir şey kaybetmez aksine kazanırsın.

Evet canım bu site gerçekten bağımlılık yapıyor kaydirigubbakcemile3,
ah canım yaramı deştin,söylemeden geçemeyeceğim,hayatım ders çalışmakla geçti.ailemle vakit geçirdim tabi ama,lise,üniveriste yılları,iş hayatı derken sadece akşamları belli saatlerde zaman geçirdim.evlenmeden 2-3 ay önce okadar kötü olmuştum ki,sürekli ailemle zaman geçirmek için odama bile gitmek istemiyordum.keşke onlarla daha çok zaman geçirebilseydim dedim.şimdi evlendim.okadar zorlanıyorum ki canım.

o cümledeki olayın iç yüzünü bilemdiğiniz ve benimde anlatmadığım için kınamanız gayet normal ben şunu inkar etmiyorum onlar sayesinde elbette dünyaya geldim. olay şu onlar bu ana kadar benim yanımda olmadılar ne yaşamak isterlerse nerede olmak isterlerse orda oldular ve şimdi yaşlandılar bu yaşlılık psikolojisiylede zamanında bana vermedikleri sevgiyi misliyle görmek istemeleri...:kızgın::kızgın: Gurbette kalma olayına gelince ben onlardan ayrı çok kaldım ama geri döndüğünde de gurbette olduğunda da aynı his ile yaşıyorsan bu bişeyi değiştirmiyor.senağlama:kızgın: Kapı konusuda bir tek odam değil evde tek kalabileceğim bütün odalar

anladım canım ama sende hak ver dediklerimize biz herşeyini bilemeyiz senin anlattığın kadar biliriz ve ona göre yorum yaparız .gamyoncuiremsu.diğer anlattıklarınada çok üzüldüm canım kimse anne babasını seçerek doğmuyo malesef :çok üzgünüm:

Bende yazlı kışlı kapatırım odamın kapısını.
Aslada bir şey diyen olmaz.
Bazen kardeşlerim girer kapıyı kapatmazlar
annemde bende bagırırız kapatın diyekaydirigubbakcemile5

Onlarla vakit gecirmediğin için bence bagırmışlardır.
Sende diyosun yaşlılık psikolojisi, onlarada biraz zaman ayır kendinede
Bak o zaman sorun cıkıyor mu?
Onalr gecmişte bencillik yapmış olabilirler. Sende onlara bencillikle karşılık verme.:delphin:

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.a.s. Bakalım az önce kendileriyle oturdum ve yine burdayım şimdi herkes kendi işine koyuldu. Derdimide anltattım kendilerine ama umarım sonu yine aynı olmazkafamçokkarıştı:delphin:

benm de bi ara sorundu bu.odamın kapısını kapatırdm devamlı ama kardeşim rahatsz etmesin diye film izlerken flan.erkek arkadaşımla konuşurken kapatırım kapıyı bide.ama kilitlemem,özel bişe yoksa...

şimdi herşeyin zevki ayrıdır ama.bu sitede nasıl bir şeyler paylaşıyoruz vakit geçiriyoruz,ailemle oturup tv izlemek veya başka bir şey...bunun zevkide ayrıdır....bence orta yolu bul canm.ham eilenle hemde nette vaktini geçir....şuan kapım sonuna kadar açık hatta :)))
bilgisayarda vakit geçirmeme hiiç laf etmezler.çünkü bölümüm bilgisayar üzerine zaten :))) dersle ilgili derim bişe derlerse.

ailenin tavrı pc üzerinde değil gerçi.onlarla vakit geçirmeni istiyolar sadece....

Anne babaların küçük bi sitemi diyelim buna...Bizleri yanlarında görmek istiyolar hepsi bu...
Benim de annem babam bu tür söylemlerde bulunurdu odamda pc de yoktu ,tv izlerdim sadece...İşte "yüzünü göremiyoruz aynı evde ", "yüzünü gören cennetlik" gibi sözlerle şakayla karışık sitem ederlerdi...Onlara hak ver cnm, sorun yaşamış da olsanız, onlara ufak tefek kızgınlığın da olsa anne-baba onlar.Bizler onları ancak evlat sahibi olunca anlarız çünkü...

çok ayıp.neden ailemle vakit geçireyim bu zaman kaybı.neden zaman kaybı olsun.illa ki ailenle bir konuda tartışman mı lazım.insanlar bazen sessizliği bile paylaşır.önemli olan aynı ortamda olmak bence.sen yine öğrenmek istediklerini öğren ama aileni , senin bilgi edinmene engel oluyormuş gibi gösterme / görme..çok yanlış..onlarda çevrelerinden bir sürü şey duyuyorlar,görüyorlar.bu yüzden senin için endişelenebilirler.ne var bunda.merak ediyorlar bu kız ne yapıyor.iyi bişi mi kötü bişi mi.seni korumaya çalışıyorlar ama sen bunu hayatına bir tecavüz olarak görüyorsun.belki yeri geliyor abartıyorlar ama bunu da hoş görmeni tavsiye ederim.

aileyle vakit geçirmek zaman kaybımıdır ?
sanırım ergenlik dönemindesiniz değilseniz ergenlik psikolojisini atamamışsınız üstünüzden :)
aileniz tabiki neler yapıyorsun merak edecek hatta kontrol edecek..
aileyle vakit geçirmenin değerini umarım birgün anlarsın..

zaman zaman bende odama çekilip kimseyi görmek istemiyorum, ama çoğunlukla bir saat odada oturduktan sona aşağı annemlerin yanına iner kovulana kadar şebeklik yapıp geri yukarı çıkarım. bizimkilerde çok muhabbetten yakınıyolar 21 yaşına geldim hala koltuğun tepelerinde zıplıyorum!

Back