off yine adet düzensizliğimi yoksa gebelikmii

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
36
arkadaşlar adetlerim cok düzensizdi 8 ay adet düzenleyici ilaç kullandım.3 ay önce bıurakdım bu aydan önceki 2 ay klomen ve catlatma iğnesi oldum malesef tutmadı.bu ay tedaviyi bırakdım klomen ve iğneyi.2 aydır adetim hep 2 gün sonraya atıyordu.gecen ay 26 sı oldum bu ayda 2 gün attığı için 28 olmam lzaımdı.ama hala olmadım.3 gün önce test yapdım negatiff.
yardım edin arkadaşlar neden böyle oldu

arkadaşlar adetlerim cok düzensizdi 8 ay adet düzenleyici ilaç kullandım.3 ay önce bıurakdım bu aydan önceki 2 ay klomen ve catlatma iğnesi oldum malesef tutmadı.bu ay tedaviyi bırakdım klomen ve iğneyi.2 aydır adetim hep 2 gün sonraya atıyordu.gecen ay 26 sı oldum bu ayda 2 gün attığı için 28 olmam lzaımdı.ama hala olmadım.3 gün önce test yapdım negatiff.
yardım edin arkadaşlar neden böyle oldu

canım dur bakalım hemen moralini bozma, son zammanlarda adet düzeni bozulan cok arkadasla karsılasıyorum nedense mevsimselmi nedirki acaba? Benimde düzensiz pko yum ben. Stress yapmadan bekle lütfen biz böle stress yaptıkça ne bebiş geliyo ne adet. Önce bi rahatla bakalım =))

canım dur bakalım hemen moralini bozma, son zammanlarda adet düzeni bozulan cok arkadasla karsılasıyorum nedense mevsimselmi nedirki acaba? Benimde düzensiz pko yum ben. Stress yapmadan bekle lütfen biz böle stress yaptıkça ne bebiş geliyo ne adet. Önce bi rahatla bakalım =))

cnm insan ister istemez sinir oluyor.bende pkoluyum.adet düzenlenmesi için kacay ilaç kullandım yeniden başa dönmek cok zorr:gitme::gitme:

Hoşseda pkoda ilaç o ay olmayı sağlıyo sonra yine aynı oluyo ilaç kullanmasan ne kadar gecikiyo glukophage kullanıyomusun bazı pko hastalarında regli düzenliyip hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş bende o ilaç işe yaramadı kaç ay oldu bende olamadım ilaç aldım ama daha kullanmadım bi ümit mucize bekliyorum galiba inşaallah mucizen seninledirde o yüzden gecikiyodur bide tedavideyken ilaç aldığımız için gebelik yoksa regl oluruz zaten bende klomen kullanınca 3gün gecikmeli gelmişti reglim

ama bu adet düzenleyici ilaçları bırakdım ben 3 ay önce 1 ay önceki2 ayda klomen catlatma oldum kloomen kullanırken 2 gün gecikmeyle oldum 2 ay boyunca.

ben 4ay oldu reglim gelmedi ilaçdanda bıktım ama tedavideyken genelde dediğin gibi en fazla bi kaçgün gecikirdi bence bide kan testi yaptır inşaallah hamilesindir canım

X