Off! ok skldm artk bu insanlardan

symrana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
56
1
86
İstanbul
şurdan başlayayyım beni anannem büyüttü.Annem buradaki bir çok bayan gibi çalışıyodu.Bu sebepten Ananeme ayrı bi düşkünlüğüm var.tabi onunda bana.zaten sorun burada başlıyo.diğer kuzenlerim özellikle teyze kzızm beni acayip kıskandı ömrü boyunca.bendende 7 yaş büyük ve bekar.onunla birlikte çalıştık yaklaşık 3 sene.ama hergün ızdıraptı benim için.mutlaka ananem hakkında ileri geri konuşur çevresindeki çoğu kişiyi eleştirir ve deli ederdi.her defasında bamtelime basardı anlayacağınız.sonunda ben buna çektim resti ve aryrıldım işyerinden.çok da fazla dayanmıştım aslında.annemlere olayları tüm çıplaklıyğıyla da anlattıım zaten.bunun öncesinde de nişanlanmıştım.tabi nişanlıma uyuz oldular ailecek ben işten çıknca.onun yaptırdığını düşündüler yaptırdı diyemem ama bu konuda en büyük destekçim o oldu zaten. o olmasa hala 3 kuruşluk insan larala uğraşıyo olabiliridm çünkü.sonralaraı babamı ve annemi doldurmaya çalıştılar.nişanlımödan ayrılmam için.onlarda resti çekti.siz karışamazsınız dediler.sonra onlara küstüler ailecek.sonra ananeme yazık o yalnız o tek ya ona yüklendiler.o da benden olunca onunlada küstüler.abartmıyolar 2 yıl gelmediler evlerine.bu arada onun her türlü ihtiyacıyla ben ilgilendim.hastaneye yattı gelmediler.ölümden bile döndü uğramadılar.böle insafsızlrdı.suçu benden yana olmasıydı ananenmin.

sonuç mu ne.şimdi yanında değilim canım ananemin,geçenlerde barıştılar.birden şevke geldiler.ama yine sıkıldılar kanımca ya da zor geldi.yine bana sardılar.ah şu mesafe olmasa kimseye muhtaç etmem onu.hele böleleirne asla.bana diyolar kimseye muhtaç etmem diyodun etme ya bak ya baktır.napcağımı şaşaırdım.kadın tutsam bende yeni evlendim borçlarım var.herkes bölüşsün diyorum onada yanaşmıyolar.napcam ben kızlar.kafayı yedircek bunlar bana.yanıma almayı düşündüm hayatta gelmem diyo.memleketten ayrılmazmış.kendi işini kendi görebiliyo .ama bunların yaptıkları da beni çileden çıkarıyo .bi akıl verin kızlar.haa bu arada annemde da rahatsız o da benim gibi ilgilenemiyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kuzenlere fazla takmışsınız kafanızı..
Ne konuşurlarsa konuşsunlar, neden ciddiye alıyorsunuz ki?
Anneanneye baktıkları için sevinmelisiniz bence..

baksalar sevinicem zaten laale hanım
onlar bana taktı ayrıca
anca laf salatası yapıyolar anlayacağınız
kuzen ve teyzem

Valla sanki son çare ananneni ikna edip yanına getirmen.Başka türlü işin zor.mesela kışın sende kalır,yazın kendi evinde kalır.Hangi şehirde bilmiyorum ama.En uygunu bu gibi.Ama tabi siz ne karar verirsiniz bilemem.CADIARZU

baksalar sevinicem zaten laale hanım
onlar bana taktı ayrıca
anca laf salatası yapıyolar anlayacağınız
kuzen ve teyzem

Pardon yanlış anlamışım anneanne ile görüşmeye başladılar,ona yardımcı oluyorlar,anneanneniz onlara muhtaç diye anlamışım ben..
Laf salatası olarak adlandırmanıza rağmen bu kadar takılmanız ilginç..
Anneanne için de gerekirse kendi ailenizden destek alın en iyisi..

laf salatası olarak görüryorum
fakat takılmadan edemiyorum
çünkü dönüp dolaşıp bana dalaşıyolar
tamamen çıksaalr hayatımdan keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…