Saç Rengi ve Saç Boyama off offfffff:((

gamze_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
280
0
96
Ankara
kızlar sıyah boylı saclarımı kuafore actrdım sonradan sabıtlemek ıstedıgı boya ıle kızılla bordo karısık bı renk cıktı-tatlicadiarzu- sonra bır cınnet anında :ecrin_bebek: yanı ıkı gun sonra yıne sıyaha boyadım..ama su an yıne pısmanım ve rengıını acmak ıstıyorum .napmalıyım lutfen yorum yapınn:1no2:mafoldumben

sakın acıyım deme cinnet minnet demez yanıverir sacların mısır püskülü halnle kalırsın cnm
siyahla idare et beyaz sabunla fln akıtmyaa calış bence...

bence siyah çok güzel bir renk saçların renginden önemli olan birşey var oda sağlığı ben anladım sonuçta saçlarını kaybedebilirsin siyahı kullan zamanla akar istediğin rengi yapma şansını elde edersin...

sac bu kadar oynamaya gelmez...
ama yaz geldigi icin siyahlar saclarini degistirmek istiyor herkes
siyah akitildiginda ne yazikki sac yipranmis oluyor..
iki defa ust uste yapilirsada yanip kopar...
bence bu halinizle kalin

bencede canım saçına üst üste işlem yapma saçının yanmasını bırak Allah korusun Lenf kanseri bile yapıyor sık sık boyanan saçlar...

saçların yanar.hem bencede siyah çok hoş bir renk bi süre böyle kullan.saçlarına bakım yap ki biraz güçlensin.sonra boyarsın takma kafana..

cok tsk ederım kızlar..sanırım haklısınız dayanabıldıgım kadar dayanmalıyım sonrada boyarım cok cok tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…