• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme off nedennn

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Tatli_Civciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
103
2
96
İstanbul
yaw ablişlerim benim 160 boyum var 45 kilom var önden görülünce zayıf görünüyorum. ama arkadan bakınca kocaman bir kalça görünüyo. her türlü yöntemi denedim ama olmadı ilaçlarıda ailem almama izin vermiyor çünkü kullanan bazı komşularımız etkisi olmadığını sölüyor. lütfen yardım edin :(:(:(:(

canım sakın ilaç falan kullanma bol bol spor yap gayet zayıfsın aslında.çok takma kafana bu kadar:teselli:

160 boya 45 kilo çok ama çok az
bana kalırsa kilo almayı denemelisiniz kalçayı küçülteyim diye iyice zayıflar hasta olur,iskelete dönersiniz maazallah :1shok:

popo eritici egzersizler yap öreneğin duvara vurma yada yüz üstü yat bacaklarını kırmadan kollarınla beraber kaldır 20 sn bekle 15 kere tekrarla :) ama sakın daha fazla zayıflamaya çalışma aksine 50 ye yaklaşsan daha iyi olur

ay cnm yemegın salcalısı kadının kalcalısı bence cok guzel oluyo kalcaa benımde kalcam war herkes cok begnır sende öle dusun

Back
X