• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama off moralim bozuldu

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.729
798
hayal kırıklığı.. çikolata kızıla boyanmıs bi saç ve mutsuz bi ben.. :çok üzgünüm: ashlee simpson saç rengi istiorum dedim hatta foto bile götürdüm aynısı olsun diye.. annemle de tartıstık.. ztn karsıydı saclarımı boyamama hatta geldiğimde boyatmadın mı bile dedi hic bisi fark etmedi zar zor izin aldım boyatmak icin sonuc aynı saç rengi.. saçlarımdada kırık var diye sadece kırıklar alınsın istedim o güzelim saclarım kısacık oldu nerdeyse.. depresyona bile girebilirim bu yüzden.. :sinifsinif:inanamıorum ya cok moralim bozuldu senağlama

cnm vakit geçmeden git o kuaföre rengin aynısını yapıcam diye oturtduysa seni kuaför koltuğuna aynısını yapmak zorunda artı para almadan hemde çok kızıyorum bu kuaförlere ya...:oklava:

ay ne gıcık ya.hemen git o kuaföre hallettir.tekrar boyasınlar.heralde hemen olmaz derler 10 gün beklemek zorundasın.

aynen canım bencede gerı gıt, ya ben anlamıyorum madem ıstedıgın gıbı olmadı hatta cok kotu oldu nasıl parayı odeyıp cıkıp gıdıyorsunuz ıtıraz etmelısınız,hem paranız hem sacınız rezıl oluyor. sız kuaforun degıl kuafor sızın hızmetınızde bunu unutmayın bence gec olmadan gıt ıtıraz ederse tartıs o sacı yakmadan mahvetmeden boyasın valla cok sınırlendım ben sacımı kuaforde asla boyatmam kendım becerebılıyorum cok sukur ama denk gelsem bırıne yaptıgını sorun cıkar kesın:))))

ya bu kuaforler hep boyle hep !!!
cok memnun kaldım sacım harıka oldu dıyen kısı o kadar azdır kı!! bıde o kadar para bayılıyoruz yazık ya gıt tabıkı arkadaslarında dedıgı gıbı yapsın hemde guzel yapsın bıde sacını ıyıce mahvetmesın uyuz sey

kızlar önerileriniz icin cok teşekkür ederim fakat o kuaför bi akrabamın arkadasıydı ve su an sehir dısına cıktı ilk defa tavsiyeyle gittim zaten oraya bi daha asla kuaförlere güvenmem napar ne eder kendim boyarım evde.. haklısınız kuaförlere güvenilmiyo yaa.. :oklava:

bencede kendın boya zaten rofle golge falan yapmayacaksan kendın gayet guzel boyayabılırsın

benim 5 yıl boyunca gittiğim, sonsuz güvendiğim kuaförüm bizzat yakmıştı saçlarımı:oklava: aah ah onun yüzünden söz törenimi erkek gibi kısacık saçlarla geçirmiştim...o günden bugüne sadece kına ve nikahımda mecburiyetten kuaföre gittim, şu an eşim evde boyuyo saçlarımı, gayet memnunum hayatımdankaydirigubbakcemile3 fönü becerebilsem onu bile evde yapacam ama kabiliyet yok işteboshayallersmile

Back