- 12 Temmuz 2015
- 45
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi cileli0001
Sorsan yardımcı olmazlar mı acaba?Canım ben yurtdisinda kaliyorum saclarim cok uzun bide cok pahali yaparlar
Sanmıyorum nasil sorimmki su halime bana gülerler rezil gibiyimSorsan yardımcı olmazlar mı acaba?
Kafana bi şapka tak öyle git canım. Kuaförde yaptırman için belki söylemezler gittiğin de dersin ki ben şu gün gelicem saçlarımı boyamaya nasıl yapıcaksınız ne kullancaksınız falan. Onlar anlatırlar zaten sende onların dediği gibi evde uygularsın olma mıSanmıyorum nasil sorimmki su halime bana gülerler rezil gibiyim
Bugün heryer kapali burda pazar günleriKafana bi şapka tak öyle git canım. Kuaförde yaptırman için belki söylemezler gittiğin de dersin ki ben şu gün gelicem saçlarımı boyamaya nasıl yapıcaksınız ne kullancaksınız falan. Onlar anlatırlar zaten sende onların dediği gibi evde uygularsın olma mı
Canım 7.1boya. Turunculuk gitsin. Koyu olur diye dert etme, zaten akacak. 1boyamada boya hop saça yapışmaz zaten. Tatile çıkcakmışsın mademki idareten yap bunu, atlat tatili sonra yine yaz bize :)Bilgisi olan varmi turuncu sacdan kurtulmak icin(
Ayy canm 7.1 vurim demi 8.1 yapsam işe yaramaz değilmi ilk defa sacimi acim dedim rezil rüsva etim kendimi :))Canım 7.1boya. Turunculuk gitsin. Koyu olur diye dert etme, zaten akacak. 1boyamada boya hop saça yapışmaz zaten. Tatile çıkcakmışsın mademki idareten yap bunu, atlat tatili sonra yine yaz bize :)
Bak marka konusunda ben de iyi değilim :) ama dediğim gibi şimdilik 7.1yap. Tatili atlat zaten o da akıp gider bu süreçte. sonrasını da o zaman düşünürüz :)))Hangi marka yapim burda koleston yok loreal garnier schwarzkopf markalari var hangisi iyi olur bilemedim
Teşekkür ederim yardimin icin yarin boya alim 7.1 sonucu yazarm burayaBak marka konusunda ben de iyi değilim :) ama dediğim gibi şimdilik 7.1yap. Tatili atlat zaten o da akıp gider bu süreçte. sonrasını da o zaman düşünürüz :)))
İnş istediğimiz olur. Kendine iyi bak. BekliyorumTes
Teşekkür ederim yardimin icin yarin boya alim 7.1 sonucu yazarm buraya
Tes
Teşekkür ederim yardimin icin yarin boya alim 7.1 sonucu yazarm buraya
Bulabilirsem alirim canim tek su turuncu sari kizil karisimi gitsinde sacimdan saol yardimin icincanım bulabilirsen mavi boya da al ve 1 tüp normal boya için bir fındık büyüklüğü kadar kat karışıma..