off bu mide bulantilariiii :(

lusnikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
60
30
32
Arkadaslar 8+2 haftalik hamileyim. Çok aşırı midem bulanıyor yiyecek hiçbir şey görmeye tahammülüm kalmadi birakin yemek yemeyi su bile icsem çıkarıyorum geri. Ve çok fazla kusup zorlamanin vermis olduğu tahrişten sanirim bazen kanlı kusuyorum çubuk krakerle meyveyle falan bastirmaya çalışıyorum banamisin demiyo siz bu süreci nasıl atlattiniz acaba ? Ne yapmam gerektigini sasirdim artik ayaga bile kalkamiyorum kusmanin verdiği halsizlikten

Hayirli olsun canim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Benim bulantilarimda cok oluyor. Bu yuzden sabah komidinin yaninda leblebi duruyor. Ondan yedikten bi 20 dk sonra kalkiyorum bulantimi bastiriyor. Ayrica bi dilim limon yiyorum ogle arasinda falan..

Seninde hayirli olsun canim inşallah sağlıkla sihhatle aliriz kucagimiza :) bende çubuk kraker yiyorum kalkinca ama ne fayda.. leblebiyi deniyeyim bide belki bastirir

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin benimde 6 hafta 6 günlük bütün gün midem bulanıyor Sabretmek lazım geçecek umarım

bazen on iki bazen 7 aylık olana kadar sürer leblebi ile bulantınızı bastırabilşrsiniz

Leblebiyi deniyecem. Yarim limonu sulandirip icincede biraz bastiriyo. Cefa olmadan sefa surulmuyo iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…