Benim diz kapağımın tam arkasında tükenmez kalemle çizilmiş gibi yaklaşık 2 cm görüntüsünde kılcal damar vardı ve bazen ağrıyordu.Lazerle 2 seansta tamamen yok oldu.Tavsiye ederim.Fakat yapan kişi doktor olsun mümkünse canım.Yani ben lazerle kesin sonuç aldım.Bir seneyi geçti yerine çıkmadı canım.Yani lazer işe yarıyor.
Benim diz kapağımın tam arkasında tükenmez kalemle çizilmiş gibi yaklaşık 2 cm görüntüsünde kılcal damar vardı ve bazen ağrıyordu.Lazerle 2 seansta tamamen yok oldu.Tavsiye ederim.Fakat yapan kişi doktor olsun mümkünse canım.Yani ben lazerle kesin sonuç aldım.Bir seneyi geçti yerine çıkmadı canım.Yani lazer işe yarıyor.
Bende suan hamileyim kocaman örümcek damarlar çıkıyor köpük tedavisi yaptiracağımBenimde diz kapağımın arkasında aynı durum var.dogumdan sonra çıktı.başka ne gibi bi cözüm Yolu bulabilirim acaba?
O nasıl bir şeymişBende suan hamileyim kocaman örümcek damarlar çıkıyor köpük tedavisi yaptiracağım
Igne ile damarlara ilac verip damarın yapışıp kaybolmasını sağlıyor herkeste farklı sonuçlar verebiliyor ama denemek istiyorum bu morluklardan iyidirO nasıl bir şeymiş