of...

Yazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen :KK70::KK70:
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamın :KK43: bildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...

çok kötü oldum ya ...:KK43:
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf :KK43:
Belki psikolojik bir sıkıntı vardır ortada ayrıca siz üsteledikçe eşiniz bu eylemi getçekleştirmeye daha hevesli olacaktır :KK43:

Yazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen :KK70::KK70:
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamın :KK43: bildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...

çok kötü oldum ya ...:KK43:
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf :KK43:
Benim sevdiceğimde aynı dediğin gibi iş yaptırmaz yapar. Evi neredeyse o çekip çevirir. Gocunmaz, meraklıdır, severek yapar. (Ama bir farkla ben yapmıyorumda :KK70: ) Ama kendimi yerine koyduğumda bu yanlışı tüm doğrularını fazlasıyla silerdi. Hatta başka doğruları varsa onlarıda silerdi. Olmayan doğrularını bile silerdi. Benim tahammül edebileceğim cinsten birşey değil. Böyle bir adamla yaşamaktansa evimin temizliğini, yemeğini yaparım, kocama saçımı süpürge ederim, hatta ve hatta yalnız yaşarım daha iyi be arkadaşım. Sadakat herşeyden önemlisidir. Yok yok ben katlanmazdım, gözde yummazdım. Deli miyim ayol :KK12:

Benim sevdiceğimde aynı dediğin gibi iş yaptırmaz yapar. Evi neredeyse o çekip çevirir. Gocunmaz, meraklıdır, severek yapar. (Ama bir farkla ben yapmıyorumda :KK70: ) Ama kendimi yerine koyduğumda bu yanlışı tüm doğrularını fazlasıyla silerdi. Hatta başka doğruları varsa onlarıda silerdi. Olmayan doğrularını bile silerdi. Benim tahammül edebileceğim cinsten birşey değil. Böyle bir adamla yaşamaktansa evimin temizliğini, yemeğini yaparım, kocama saçımı süpürge ederim, hatta ve hatta yalnız yaşarım daha iyi be arkadaşım. Sadakat herşeyden önemlisidir. Yok yok ben katlanmazdım, gözde yummazdım. Deli miyim ayol :KK12:
olmayan doğrularını da silerdin ha :KK70::KK70:
çok yaşa...aslında ben bu konularda katıydım niye bocaladım böyle bilmiyorum...
eskiden acımasızdım ben ...
değiştim ve bu iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum...acımamak gerek aslında...
offfff nesse önümde biraz daha zaman var...
aslında ihanete giriyor
ama karşımda sürekli inkar eden biri
ister istemez bocalıyorsun...

bu yanlış bütün doğruları siler gibi sanki :KK43:
görmezdem gelsem beynimi sürekli şüphe kemirir,
kavga edip dursam en fazla kendime eziyet.
bilemedim...
tam bir çıkmaz....

onun doğruları aslında günümüzde doğalaşan şeyler ve öyle olmak zorunda zaten...bulunmayan şeyler değil...arkadaşlar haklı...bende farkındaydım aslında da işte...
önümde biraz daha zaman var ve dilerim
daha başka şeyleri varsa çıksın ne diyim...
mahkemeye gidip kocam sokaktaki kadınlara bakıyor boşancam dersen gülerler
kimseye anlatamazsın derdini..:KK43:

olmayan doğrularını da silerdin ha :KK70::KK70:
çok yaşa...aslında ben bu konularda katıydım niye bocaladım böyle bilmiyorum...
eskiden acımasızdım ben ...
değiştim ve bu iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum...acımamak gerek aslında...
offfff nesse önümde biraz daha zaman var...
aslında ihanete giriyor
ama karşımda sürekli inkar eden biri
ister istemez bocalıyorsun...
Gözünle eşin arasında ikilemde kaldığında her zaman gözünün gördüğünü seç Kova'cığım. Ben hiçbir erkeğin bakıp da "evet baktım, cillop gibi hatundu, sende bak bence güzel oluyö" dediğini duymadım. Tabi ki inkar edecek. Bu şekilde görmezden gelmeye devam edersen özgüvenini, gururunu, kendine saygını ve sevgini kaybedersin. Bunlar da kaybolunca sittin sene bir daha geri kazanılamayan değerler. Eşin değişir mi dersen.. Benim böyle bir adamın değişeceğine inancım yok, bu bir karakter yapısıdır. Engel olamazsın. Ama hergün, her dakika aldatılmaktansa (evet yaptığı tam olarak bu), hiç olmaması en sağlıklısı bence.

tam bir çıkmaz....

onun doğruları aslında günümüzde doğalaşan şeyler ve öyle olmak zorunda zaten...bulunmayan şeyler değil...arkadaşlar haklı...bende farkındaydım aslında da işte...
önümde biraz daha zaman var ve dilerim
daha başka şeyleri varsa çıksın ne diyim...
mahkemeye gidip kocam sokaktaki kadınlara bakıyor boşancam dersen gülerler
kimseye anlatamazsın derdini..:KK43:
sen yorumlarından tanıdığım kadarıyla, öyle birinin üstünde çok düşünecek, çok fazla insiyatif tanıyacak biri değilsin.

eşine bu kadar zamandır bu huyunu bildiğin halde katlanıyorsan sen bu adamı çok seviyorsun. iyi düşün...

sen yorumlarından tanıdığım kadarıyla, öyle birinin üstünde çok düşünecek, çok fazla insiyatif tanıyacak biri değilsin.

eşine bu kadar zamandır bu huyunu bildiğin halde katlanıyorsan sen bu adamı çok seviyorsun. iyi düşün...
alıştım ona çok...birde üzerime böyle düşmesi...ailemden görmediğim ilgi vs
insiyatifimin sebebi...
ben insanlara zor güvenirim...
onu tanıdığımda şartsız şursuz güvendiğim ilk erkektir kendisi...hayal kırıklığım bundan...başkası olsa tekmeyi bas geç...o vaktinde özeldi ama tabi şu an artık öyle değil sıradan biri...tipik erkek...
ve budur aslında beni daha fazla üzen...

malesef bakmayan erkegi tanimiyorum ben ben esime hep derim bakmak var varmak var
Empati yapmama gerek yok bende bir cok anlamda bu telaseyi yasadigim icin seni okadar iyi anliyorum ki
Bence bu evliligi yikmana tam manada neden olmasada ilk anda belli bir sure sonra ya isyan edip kocandan tiksinip uzaklasacaksin yada kabullenip susucaksn
Bence bu haraket aliskanlik haline gelmis olabilir yada ozguveni yetersiz begenilmek herkezin hosuna gider bu biseylerin eksikliginden kaynaklaniyor
Onun bole bisey yaptigina ona kanitlamaya calisicana
Kdini cek o size bazi seyleri kanitlasin biraz sopa gostermenin zamani bence

alıştım ona çok...birde üzerime böyle düşmesi...ailemden görmediğim ilgi vs
insiyatifimin sebebi...
ben insanlara zor güvenirim...
onu tanıdığımda şartsız şursuz güvendiğim ilk erkektir kendisi...hayal kırıklığım bundan...başkası olsa tekmeyi bas geç...o vaktinde özeldi ama tabi şu an artık öyle değil sıradan biri...tipik erkek...
ve budur aslında beni daha fazla üzen...
Hayal kirikligi zor ama kendinede kiziyo olmayasin birazda ben buna nasil kandim diye

X