- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.948
- Konu Sahibi Kova hatunu
Bence tüm iyilikleri götürecek cinsten. ha, boşanın demiyorum ama kusura bakmayın, böyle giderse fiile dökecek ya da çoktan döktü...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamın bildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...
çok kötü oldum ya ...
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf
otobüs kızın olduğu taraftan gelmiyorduBelki otobüse bakıyordu ben bakarım çünkü engel olamam.
konuşmak...yapmadığım şeylerle suçlanıyorum diyip...haftalarca trip atar yüzüme bakmazSaf gibi ya biraz.Valla ne diyim gözleri kayıyor demek.Kusura bakma lütfen biraz kaba oldu ama.Konuşsan dinler mi ?
Keşke evlenmeden tam anlamıyla tanıyabilsek ama mümkün değil ki!otobüs kızın olduğu taraftan gelmiyordu
ve kız gelene kadar o tarafa dönmüyordu başını...ne zaman kız geldi hareketlenme başladı....aslında bütün hayal kırıklığım şu: ben onu evlenmeden önce böyle bilmiyordum..
özel günleri unutmaz...Eşinizin yaptıklarını bir yardımcı alıp yaptırabilirsiniz. Ama eşinizin yaptığı resmen evliliğe ihanet. Kısacası onun bu yaptıkları bütün iyi taraflarını götürür. Bu kadar iyi olsa da tek kusuru ne bileyim, fanatik maç delisi olsa, özel günleri hatırlamasa, titizliğin aksine dağınık olsa ya da parasının hesabını bilemese... Bir şekilde orta yol bulunur da eşinizin bu yaptığında orta yol nasıl bulunur?
sadece mini etekli değil ki...Mini eteklilere ben bile bakıyorum. Ne yani sen bakmıyor musun..
Ay ben bakmazsam çatlarım.. adamlara ne diyim
özel günleri unutmaz...
hediye vermeye bayılır
kocalık görevi tam
offf kafayı yicem
bu kadar iyi anlayışlı ilgili olmasaydı
şu fiziksel aldatmaya geçemez bence...Bence başka kadına bakması ''göz kayması'' noktasında olsa sorun değil herkesin dikkatini güzel birşey çekebilir. Ama arayışta olan davranışlar sergilemesi aradığını bulduğu anda birşey yapacağının göstergesidir. Sizi aldattığına dair elinizde bir kanıt, bir mesaj yanı kısaca bir delil var mı? Bu kadar aranıyorsa muhakkak amacına ulaştığı zamanlar oluyordur. Ama tabi amacı ne? Başka kadınla cinsel ilişki yaşamak mı? İlişki yaşamak mı? Yoksa sadece güzele bakmak mı?
Ben sadece örnek verdim.
Mesela çok çok iyi olur ama birinden birisi eksik olur, ona göz yumulur...
Benim için dürüstlük ve evliliğe sadıklık hepsinden hepsinden önemli.
Yani gerekirse hediye almasın doğum günümü kutlamasın çoraplarını sağa sola atsın ama bileyim ki gözü dışarda değil.
Tabi siz eşinizi tanıyorsanız ve durumu kabullendiyseniz o ayrı. Bazı hanımlar var öyle mesela, aman baksın eğlencesine bakıyor, gözü dışarda sayılmaz diyen. Herkesin durumu aynı değil ki. :)