of...

eşinizi en iyi siz bilirsiniz icraat var mı? bu kadar iyiyken eşiniz. icraat yoksa sadece bakmaası tölere edilebilir diye düşünüyorum. Yani baktığı zaman alkış tutun demiyorum yine tepkinizi gösterin ama kabullenin bence

Göz arsızı olmuş seninki:KK11:
Şöyle bi tavsiyede bulunsam adam seni seviyorsa yani yaptığı sadece bakmaktan ibaretse ite kaka düzeltceksin
Kendini fazla yıpratmadan yap, evhama dönüştürme bu olayı
Yaşı kaç bilmiyorum ama acaba zamanla geçer mi bu bakma hastalığı
Bu da bi ihtimal

Yazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen :KK70::KK70:
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamın :KK43: bildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...

çok kötü oldum ya ...:KK43:
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf :KK43:

Eşinizin yaptıklarını bir yardımcı alıp yaptırabilirsiniz. Ama eşinizin yaptığı resmen evliliğe ihanet. Kısacası onun bu yaptıkları bütün iyi taraflarını götürür. Bu kadar iyi olsa da tek kusuru ne bileyim, fanatik maç delisi olsa, özel günleri hatırlamasa, titizliğin aksine dağınık olsa ya da parasının hesabını bilemese... Bir şekilde orta yol bulunur da eşinizin bu yaptığında orta yol nasıl bulunur? :KK53:

Bence başka kadına bakması ''göz kayması'' noktasında olsa sorun değil herkesin dikkatini güzel birşey çekebilir. Ama arayışta olan davranışlar sergilemesi aradığını bulduğu anda birşey yapacağının göstergesidir. Sizi aldattığına dair elinizde bir kanıt, bir mesaj yanı kısaca bir delil var mı? Bu kadar aranıyorsa muhakkak amacına ulaştığı zamanlar oluyordur. Ama tabi amacı ne? Başka kadınla cinsel ilişki yaşamak mı? İlişki yaşamak mı? Yoksa sadece güzele bakmak mı?

Belki otobüse bakıyordu ben bakarım çünkü engel olamam.
otobüs kızın olduğu taraftan gelmiyordu
ve kız gelene kadar o tarafa dönmüyordu başını...ne zaman kız geldi hareketlenme başladı....aslında bütün hayal kırıklığım şu: ben onu evlenmeden önce böyle bilmiyordum..
Saf gibi ya biraz.Valla ne diyim gözleri kayıyor demek.Kusura bakma lütfen biraz kaba oldu ama.Konuşsan dinler mi ?
konuşmak...yapmadığım şeylerle suçlanıyorum diyip...haftalarca trip atar yüzüme bakmaz

otobüs kızın olduğu taraftan gelmiyordu
ve kız gelene kadar o tarafa dönmüyordu başını...ne zaman kız geldi hareketlenme başladı....aslında bütün hayal kırıklığım şu: ben onu evlenmeden önce böyle bilmiyordum..
Keşke evlenmeden tam anlamıyla tanıyabilsek ama mümkün değil ki!
İşte bu yüzden evlilik bir kumar diyorlar.
Buna bozulmayacak kadın yoktur.
1 kere baksa belki derim ama dönüp dönüp bakması hoş olmamış.
Yine de belki bir açıklaması vardır bir konuş bakalım.

Eşinizin yaptıklarını bir yardımcı alıp yaptırabilirsiniz. Ama eşinizin yaptığı resmen evliliğe ihanet. Kısacası onun bu yaptıkları bütün iyi taraflarını götürür. Bu kadar iyi olsa da tek kusuru ne bileyim, fanatik maç delisi olsa, özel günleri hatırlamasa, titizliğin aksine dağınık olsa ya da parasının hesabını bilemese... Bir şekilde orta yol bulunur da eşinizin bu yaptığında orta yol nasıl bulunur? :KK53:
özel günleri unutmaz...
hediye vermeye bayılır
kocalık görevi :KK66: tam
offf kafayı yicem :KK43:
bu kadar iyi anlayışlı ilgili olmasaydı

sadece bakmakla kalıyorsa konuş bağır çağır..hatta birdaha baktığını görürsem seni rezil ederim falan de :)) okadar güzelliği silme bence...

bunu huy edindiği için değişme ihtimali bana göre yok, ve bu yanlış maalesef o doğruların hepsini birden götürür...üzüldüm ...

özel günleri unutmaz...
hediye vermeye bayılır
kocalık görevi :KK66: tam
offf kafayı yicem :KK43:
bu kadar iyi anlayışlı ilgili olmasaydı

Ben sadece örnek verdim.
Mesela çok çok iyi olur ama birinden birisi eksik olur, ona göz yumulur...
Benim için dürüstlük ve evliliğe sadıklık hepsinden hepsinden önemli.
Yani gerekirse hediye almasın doğum günümü kutlamasın çoraplarını sağa sola atsın ama bileyim ki gözü dışarda değil.
Tabi siz eşinizi tanıyorsanız ve durumu kabullendiyseniz o ayrı. Bazı hanımlar var öyle mesela, aman baksın eğlencesine bakıyor, gözü dışarda sayılmaz diyen. Herkesin durumu aynı değil ki. :)

Bence konuşarak çözemiyorsanız birlikte bir aile danışmanına ya da çift terapisine gidin.
Eşinizin bu davranışının altında yatan nedeni farketmenize yardımcı olur. Her şey yolunda ise, sizi seviyorsa, ilgi gösteriyorsa neden hala gözü kayabiliyor? Bunun mutlaka belki onun da farkında olmadığı bir sebebi vardır. Bu sebebi öğrenmeden çözüme ulaşmanız çok zor; ama böyle kabullenmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Çünkü bu, bence saydığınız iyi halleri gölgede bırakacak cinsten bir yanlış.

Bence başka kadına bakması ''göz kayması'' noktasında olsa sorun değil herkesin dikkatini güzel birşey çekebilir. Ama arayışta olan davranışlar sergilemesi aradığını bulduğu anda birşey yapacağının göstergesidir. Sizi aldattığına dair elinizde bir kanıt, bir mesaj yanı kısaca bir delil var mı? Bu kadar aranıyorsa muhakkak amacına ulaştığı zamanlar oluyordur. Ama tabi amacı ne? Başka kadınla cinsel ilişki yaşamak mı? İlişki yaşamak mı? Yoksa sadece güzele bakmak mı?
şu fiziksel aldatmaya geçemez bence...
bi kere maddi durumumuz parlak değil
bu ara...kendisine de pek bakmaz...
yani bir kadın olarak ben şu an bu haline alıcı gözle bakmam :KK70::KK70:
zaten ona bakan bu niye bakıyor diye bakar
bence...zatwn derdim de bu kadın ona baktı bakmadı değil...tamamen ilgim eşim..onun yaptığına bakarım...ilerde durum ne olur bilemem fiiliyat konusunda
ki kendisi aldatmaya şu gözle bakar
aldatan aldanır kimi neui aldatırsın ki der
tabi bu dedikleri...ama yaptıkları ...:KK43:

birde kendisi 9 yaş büyük benden
ve hayatın da ki ilk kadın benim...
ona da dedim başka dünylar keşif etme isteyin ise durma...git onurlu bir şekilde
benim derdim yok deyip atarlanıyor...

haklısın aslında...belki de bu benimle ilgili değil...yani bu denli iyi bir insan olması onun yapısı...
Ben sadece örnek verdim.
Mesela çok çok iyi olur ama birinden birisi eksik olur, ona göz yumulur...
Benim için dürüstlük ve evliliğe sadıklık hepsinden hepsinden önemli.
Yani gerekirse hediye almasın doğum günümü kutlamasın çoraplarını sağa sola atsın ama bileyim ki gözü dışarda değil.
Tabi siz eşinizi tanıyorsanız ve durumu kabullendiyseniz o ayrı. Bazı hanımlar var öyle mesela, aman baksın eğlencesine bakıyor, gözü dışarda sayılmaz diyen. Herkesin durumu aynı değil ki. :)

Benimkinin bir degisik modeli. Benim yanimdayken bakar süzerdi ama cogu kez tartistim ve gizlice ben yokken bakiyor mu diye cok gozetledim onu . Ben yokken kimseye bakmiyordu . Cok degisik degil mi . ama biz aştik bunu. Tabi hicbirseyden %100 emin olunmaz. Umudunu kaybetme acikca konus. Olmazsa bitirmekten baska care kalmiyor zaten

yüz kremi felan alıyor, kadınları inceliyor ev işi yapıyor.kocanda kadınsı bir taraf var.kadınlara erkek tarafıyla değil de kadın tarafıyla bakıyor gibi.ben de bakarım.kıyafetine saçına uyumuna bakarım.hayatımda hiç erkeğe bakmadım ama kadına bakarım.

X