Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilonu takıyorsan bir diyetisyene git ver imkansız birşey değil ki bu
maddi imkanların var ama sen kullanamıyorsun yararlı olarak çok üzülüyorum senin gibi insanlara yanlış anlama ama senin imkanların için herşeyi verecek ne kadar çok genç var
kilo verip sen popüler kız olmak derdin bence bütün erkekler sana baksın herkes senle arkadaş olmak istesin sevgililerin olsun sen bence kilo verince okumaya değil erkeklere yöneleceksin bu kilolu halinle bi üniversiteye giremiyorsan zayıf ve sexı olunca nasıl yapacaksın merak ettim doğrusu
Bana kalirsa sen ilgi istiyorsun baska birsey degil.
Herseyin farkindasin, ellindeki tüm firsatlari biliyorsun ama degerlendirmiyorsun, bize soru soruyorsun,ama pskljik, yardim al demeyin diyorsun, okadar vahim degil diyorsun.
Ne yapalim ya sana bir tekme mi atalim kicini kaldirman icin:))))
Senin bildiginden farkli sey söyleyemeyizki herseyin bilincindesin.
1. sen okulun oku basarili ol, senin öylede böylede cevrede arkadaslarin olur, biraz faal ol, ne kappatin kendini,
sen dua et senin sorunun kilo ya baska problemin olsa yani saglik gibi falan.
Bu yillarin geri gelmicek, kaldir kicini calis derslerini,
kilolarini da cok kompleks yapiyorsan, ki bu yasina göre buda normaldir, kalk sabahlari 1 saat yürüyüs yap.
Gel dusunu al, ders calis,
bak bir kac ay sonra göreceksin faydasini.
Baktin ki yapamiyorsun oza,man yardim alacaksin.
Hadi bakalim kalk, ne takiliyorsun burda, kalk birseyler yap, kilo verince güzelikde gelir zaaten.
Hadi hop...
ya ben niye böyleyim yaa....kendıme sınır oluyorum...elimde birçok kişinin sahıp olamayacagı kadar ımkanlar var...yanı bır genc kızın ıhtıyacı olabılecek herseye sahıbım...ama ben bu odada salak salak düşünmekten baska bırsey yapamıyorum...düşündüklerimlede bi çare bulsam keske yokkkk aynı tas aynı hamam...hep düşün düşün...salak salak düşünüyorum,hayal kuruyorum,ama icraat yok.hayatımı resmen mahvedıyorum...dersanye gıttım en ıyı dersaneye fakat ben o dönemı yok sorunlarımla yok kılo problemım var dıyerekten hep boş gecırdım ve öss yıde kazanamadım...ek tercıhlerı beklıyorum ama hıc umtlu değilim..babam benı özelde okutacak ve ben buna ragmen oturp çalısmadım...ben kazanamadım babam benı yıne en ıı dersaneye gönddermeye hazr..ve ben elımdekı bu ımkanların farkındayım fakat sankı ıcmden bırı benı durduruyo,bana hıcbbırsey yapma dyr sankı,tam böle adam akıllı karar verıcem dıyorum uykum gelior..ve gunden gune kılo alıyorm.yas 18 kılom 80...ben bundan nefret edıyorum...evden dısarı çıkmak ıstemıyorum...kıs geldıgı ıcınde sevınıyorum...yıne dersaneye gıdıcem.ekımde ek tercıhler var ve ben kıloluyum..dersnamı yıne berbat etmek ıstemıyorum.raamazanda geldı dıyette yapamıyorum,sankı o olmasa verıcektım kılo...ama ben jnıye böoyleyım,yasıtlarım guzellık ugruna herseyı yapmaya hazırken ben nıe böle nıne gıbı hareket edıyrum anlamıyorum.hayatımın en guzel yıllarını mahvedıyorum..kendıme okadar cok kzııyorumkı anlatamam....hayattakı tek amacım meslek sahıbı zayıf bır bayan olmak....ve de güzel....
nıye boyleyım ben yaa...psk yardım al demeyın...durum okadar vahım değil düzeltilebilinir....
canım sen dersanene git sınavını kazan kiloları takma inanki sen üniversiteye gidersen birçok şey kendiliginden degişiyor kilolarında gidiyor bir süre içinde senin imkanın varken dersaneye git sınavına gir sonra pişman olma özel üniversite demişsin onların puanı fazla degil az bir çalışma ile bile yaparsın kafana bir şeyı takma ayrıca üniversite hayatı çok güzel
psk yardım al demeyın...durum okadar vahım değil düzeltilebilinir....
düzeltebiliyorsan düzel niye konu açıp bizi yoruyorsun :1closedeyes: