canım ben geceleri uyanmasını aç kalmasına bağlıyorum aç kaldığı için uyanıyor olmalı.. çünkü benim yavrumda aç kalınca yemek yemeyince uyanıyor.. birde reklamlarda yemek yedirmeye alıştırmayın sakın sakın sakın.. 1 yaşındaki çocuk reklam klip gibi hızlı akışlı şeyleri kaldıramaz. ve böyle alıştırsanız asla yemek düzeni olmaz.. benim bebegimde 25 aylık benimki de harika mı yiyor hayır, ama ben şu kuralı uyguluyorum yemiyorsa ki bazen gerçekten çileden çıkartıyor.. aç bırakıyorum.. yani istediği abur cuburla reklam vs karnını doyurmuyorum, sonra reddettiği yemeği paşa paşa açıkınca yemek zorunda kalıyor, birde alternatfli yemek yapın büyüdükçe öz güvenini geliştirmye yönelik onun seçim yapmasını sağlayın, müsade edersenz küçük bi örnek vereyim dün akşam yemeği hazırladım tabaklar önündeyklen yemedi, gitti, oyalandı, geceden uykusuzdu uyudu, uyandı vs ben kaç kere masada ki örtüğüm yemeğini uyanınca ona servis ettim her sefermde istemiyorum dedi ama açtı bunu ikimizde biliyorduk üstelemedim, en sonunda babası sen yer misin yemeği yemiyor dedim, babası bi lokma alınca oda yemek istedi ve hepsini bitirdi şaştık kaldık inanki, 2 yaş sendromu iste asla sizin seçtiğini istemiyor o seçcek, ve yemek yiyeblmesi için iyice aç kalması lazım, korkmayın bi ögün aç kalsa kimse ölmez demişlerdi bana bende bu ögüdü veren doktoru dinledim, sevgilerle:)