• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of napcam ben:(

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kzlar ya ne zmndr gözume batıo ayagmda kıl olşmaya başladı we gttkçe syhlaşıo gbi eskıden tek tuk 1-2 tne wardı(oda halalarmda öleydı onlara cekmşm) su an syahlar acık aykkbı giyemıorm babet fln gymem içn içine ten corap gymem gerekıo napmam gerekr kzılar o bölgeye lazer olmaz herhlde cok mtsuzum

Neden olmuyormuş? lazer göz çevresi ve burun kulak içleri hariç her yere güvenle yapılabiliyor canım hatta şöyle söyleyeyim ayak bölgesi seans başı 30-45ytl arası değişio..

bişey olmaz ya bence onlart sertleşmezde bende de 2-3 tane vardı alıyorm hep ince çıkıyo onlar hemde geç çıkyıolar hormon sorunum oldugu halde:))) ayagının üstündekıleri diyosn dimi? sorun etme onları bence diğer bölgeleri gördükçe oramı hiç sorun etmıyorum vallakaydirigubbakcemile3

bendede ayak üstü parmak üstü çıkıyor epilasyon aletini kendimi accık sıkıp değdirip çekiyorum giden gidiyor zaten bi kaç kerede yazın miss gibi ayacıklarım oluyor...kaydirigubbakcemile2

ay kızlar cok tatlusunz aslnda öle cok syh deiller ama alncada noktalı noktalı oluolar thrş oluo hemn lazeri kalıtelı bıyerde yaptrmak aklmdan gecmıo deil saolun kzlar

ahuahaha ben bı defa elımdekılerı almıstım

baktım erkek elı gıbı kıllı tuglu
alıverdım gıttı ayagımda da cıkıyorsa alırım okadar gözume batmıyor
ama lazerde vardır ne olcak degılse bas agdayı gıtsın

agda zor dıyosan cımbızla al tek tek hem gec cıkar

Kaşınız dışında asla cımbız kullanmayın derim..Hem de kesinlikle..kalınlaştırıyor ve çoğaltıyor,özellikle de yüz bölgesinde..

Kaşınız dışında asla cımbız kullanmayın derim..Hem de kesinlikle..kalınlaştırıyor ve çoğaltıyor,özellikle de yüz bölgesinde..

o da dogru , ben gogus uclarımı oyle aldım ama elımle de cektım aynı kapıya gelıyor
sertesıyor ama ne yapsam sert cıkıcaktı almak da lazımdı. :ecrin_bebek: mecbur yani :delphin:

Back
X