Diyete başla, kaçamak yaptım offf bugün böyle bitsin yarın kesin başlıyorum, artık bıktık bunlardan, aynı iş yerinde çalışan iki arkadaşız tabii kk nın müdavimleriyiz, bizde karar aldık 26.10.2009 tarihi itibari ile yarışma düzenlemeye 1 ay sürecek, 23.11.2009 günü tartıldığımızda en çok kilo veren belirlenecek veee kilo veremeyen, kilo verene şık bir bluz alacak, yarışma başlıyorrrr:lepi::lepi:
allahım allahım çok heyecanlıyım sanki çok büyük bir işe kalkışmış gibi hissediyorum kendimi allah sonumu hayır etsin şu kilolardan kurtulayımmmmm kaydirigubbakcemile2
şişko bir anne olmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Merhabalar, yeni kararınız hayırlı olsun inşallah kurtulursunuz kilolarınızdan..
Sizden ricam var arkadaşlar neler yaptığınızı burada paylaşacaksınız tabiki ama bunu ilerletip iki kişilik yarışmanızı gruplaştırmayın lütfen biliyorsunuz ki diyet gruplarımız var buraya yönlendirme yapmam gerekebilir lütfen dikkat edelim, kısaca demek istediğim bu yarışma işi kişiler fazlalaştırılıp ilerlemesin grubunuza yeni kişiler katılmasın biz de sizi keyifle takip edelim... ıyi paylaşımlar...
kalliste çok tşk ederiz, arkadaşımla düşündük ve diyet yarışmasına girmeye karar verdik sağolsunlar 6.takım kabul etti ve deneme haftamız başladı buradan devam etmicez.