Odtü hakkında

deas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
158
97
Özellikle mezunlara okuyanlara birinci elden sormak istiyoruz arkadaşım şuan yanımda o kazandı,ben inşallah seneye artık

Bölümle alakalı değil de genel olarak üniversite,ne yapılır ne yapılmaz,yurdu,insanı kampüste neler yapılır ne içilir yurtları nasıldır? Eve çıkmak istese ücretleri nasıldır? Hocaları nasıldır mühendisliğin? Varsa mezunu,okuyanı,tanıdığı olan falan.İnternetten hep benzeri şeyler çıkıyor bize yaşanmışlık lazım

Okuyan arkadaşlarım var. Çok da bilgim yok ama muhteşem bir kampüs.. Ben cok etkilenmiştim, o kampus ortamı çok hoşuma gitmişti. Icınde alısveris merkezi tarzı bır yerı bıle vardı yanlıs hatırlamıyorsam. Rıngler falan vardı. Bır ogrenci için çok güzel bir yaşam alanı. Gidip gitmemek arasında da çok kararsız kalmıştım ben de ama sonra başka bır yerı tercıh etmıştım. Tebrıkler arkadasınıza:)

Teşekkür ederizz :)

Rüya üniversite içini gezdim yani hocalarımz gezdrmisti lisedeyken ozendirme açısından. Inanilmaz bi unv. Ogrencileride öyle kesinlikle seçilmiş gibiler . Hocalarla o zamanlar 3 tanesiyle tanışmıştik. Tam kafa dengi insanlar. Sorunuza cevap değil belki ama asla mezun olmak istemeyck arkadaşınız .

Çok teşekkür ediyor o zaten bir korku içinde nasıl olacak diye iyi oldu bu cevabınız

Tebriklerrr... ben odtu mezunuyum. Mukemmeldir her yonuyle. Ilk seneler eve de cikmasin zaten yurtta kalsin. Okulun tadini cikarsin.. guzeldir yurtlari da. Hangi bolumde arkadsiniz??

Bir suru ogrenci klubu var. 100den fazla.. Dans spor fotograf gezi sinemaa... her sey uzerine klup var. Onlarla ilgilenebIlir. Kampus zaten mukemmel. Okulun disina cikmaya gerek bile yok. :)

Vallahi hiç korkmasın 2 ayda ortamların çakalı olur

Hazırlık okusun, bolca gezsin , şenliğe gitsin, benim için de devrimde içsin. Bir sosyal klube, bir spor klubüne gitsin.

Güzel vakit geçircek şüphesi olmasın.

Son yıllarda halihazırda orada okuyan tanıdığım baya arttı. Büyük bir üniversite, öğrenciler ya yurtta ya da 100. yıl adlı Odtü'nün hemen dibindeki semtte oturuyorlar. Ankara'nın merkezine pek uzak değil, metroyla filan yakın hatta ama öğrenciler pek inmiyorlar, genelde kampüs içinde kalıyorlar. Kampüste orman var Öğrenci klubü çok fazla, bir sürü topluluk var. Dersler, ders seçimi vb biraz zor Amerikan sistemi ders programını kendin yapıyorsun bazı derslerden çok kişi kalıyor yaz okuluna filan gidiyorlar. Eğitimi baya iyiymiş anladığım kadarıyla, dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alıyor. Öğrenci kitlesini pek tanımasam da her kesimden insan var sanırım. Biraz acımasız klasik ortamcı gençlik ortamları da var, çok boş kafasız kötü insanlar da var, çok politik kesimler de var, dindarlar da var ama sanırım genel itibariyle özgürlükçü bir yer. Kadın sorununa, eşcinsel haklarına, hayvan haklarına vb duyarlı, feminist, her anlamda dayanışan bir zihniyet oldukça güçlü diye biliyorum. Facebook grupları filan var, birbirlerine "hocam" diyorlar. Bir de ODTÜ'den sonra Amerika'da yüksek lisans olanağı olur. Ama bir İstanbullu olarak Boğaziçi'ni daha çok beğeniyorum.

Tebriklerrr... ben odtu mezunuyum. Mukemmeldir her yonuyle. Ilk seneler eve de cikmasin zaten yurtta kalsin. Okulun tadini cikarsin.. guzeldir yurtlari da. Hangi bolumde arkadsiniz??
Endüstri :) teşekkür ederiz cevabınız için :)

Aynen hazırlık okuyacak son sene yorgunluğunu atmak için :) teşekkür ederiz

Çok teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…