İlköğretim Yorum ve Soruları ODTÜ Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğrencisinden Özel Ders

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318
ODTÜ Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.

Okula yardımcı ve sınavlara hazırlık olarak 4,5,6,7,8 inci sınıflara ister tek branş ister tüm branşlar kapsamlı olmak üzere,
danışman öğretmen niteliğinde ders verebilirim.

Fiyat konusu esnektir.

Dersler İngilizce ve Türkçe olarak verilebilmektedir.

Kendi evimde ya da dışarıda herhangi bir yerde ders çalışılabilir.(Güven problemi çözüldükten sonra derslere öğrencinin evinde de devam edilebilir.)
Ders saatleri öğrenciye göre ayarlanabilir.

İyi gunler,oglum bu sene 4. Sinifa baslayacak okulu 12 eylulde aciliyor o zamana kadar matematik ve ingilizce konularini tekrar edebilmesi icin evimize gelebilecek Universite ogrencisi abla ariyorken mesajinizi gordum ilgilenirseniz eger ucretiniz hakkinda bilgi verebilir misiniz evimiz yasamkentte.

İyi akşamlar, öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sitede henüz yeni olduğum için özel mesaj gönderemedim.

İlk etapta öğrenciyi tanıyana kadar kendi evimde ders vermeyi düşünüyorum, çünkü malumunuz güven problemi olan bir çağda yaşıyoruz ( bunun tabi ki sizinle hiçbir alakası yok,lütfen yanlış anlamayın).

Eğer öğrencimizi dışarıda bir yerde çalıştırabilme imkanımız varsa veya benim evimde çalışmayı kabul ederseniz ( evim Keçiören'de) tekrar görüşelim.

Teşekkürler.

Bende yeni uye oldugum icin ozelden mesaj yazamiyorum eger uygunsa size isterseniz once bi disarda bulusalim hem oglumla hem benimle tanismis olursunuz daha sonra icinize sinerse evimize gelirsiniz benim oglani ilk zamanlarda olsa bile size getirmem pek mumkun degil disardada dusunuyorum ama ders icin uygun biyer bulamiyorum

merhabalar geç cevap için kusura bakmayın eğer hala düşünüyorsanız oğlunuzla odtü kütüphanesinde çalışabiliriz giriş çıkışlarda sorun yaşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…