Ödeme Yapan Türk Anket Sitesi % 100 güvenli

zehra038

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
8
0
36
Yaklaşık 3 yıldır üyeyim ve düzenli olarak ödemelerimi almaktayım. Ek gelir isteyen bayan arkadaşlar bu siteye üye olup anketlerden para kazanabilir. Peki nasıl kazanırız.
1- Gelen reklam maillerine tıklayarak
2- Üye olur olmaz profil bilgilerinizi doldurduğunuzda 10 TL kazanıyorsunuz.
3- En favori kazandıran bölümü günlük ya da haftalık gönderilen anketler bu anketler 1 TL ile 5 TL arasında kazandırıyor.
4- Arkadaşlarınıza link gönderip onları üye yaparak üye başına 60 kuruş kazanıyorsunuz.
3 defa ödeme aldım Teşekkürler Napolyon ekibi. En az ödemesi 100 TL.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli site ben üye oldum ek gelir elde ettim siz de üye olun kazanın arkadaşlar

Ödemelerimi 100 TL olunca banka hesabıma istedim 1 hafta içinde de ödediler

Bugüne kadar bu tür sitelerden para kazananı görmedim. Herkes inanıp üye oluyor sonra başkalarını kandırmak için para kazandım vs milleti kandırıyor. Dikkatli olun..

Bu konuda ben çok araştırdım birçok siteye üye oldum ve sadece para ödeyen siteleri size tavsiye ediyorum. Yani ben ödeme almasam burada paylaşmam. Ödeme kanıtını size gösterebilirim. Amacım ek gelir elde ederek herkesin aile bütçesine destek olmaktır. Diğer para kazandığım siteleri de sizinle paylaşacağım.

napolyona bende üye oldum fakat ödemelerinizi nasıl istiyorsunuz. Site içerisinde detaylı bilgi göremedim ve nap puanınız kaç olduğunda ödeme yapılıyor

Yaklaşık 3 yıldır üyeyim ve düzenli olarak ödemelerimi almaktayım. Ek gelir isteyen bayan arkadaşlar bu siteye üye olup anketlerden para kazanabilir. Peki nasıl kazanırız.
1- Gelen reklam maillerine tıklayarak
2- Üye olur olmaz profil bilgilerinizi doldurduğunuzda 10 TL kazanıyorsunuz.
3- En favori kazandıran bölümü günlük ya da haftalık gönderilen anketler bu anketler 1 TL ile 5 TL arasında kazandırıyor.
4- Arkadaşlarınıza link gönderip onları üye yaparak üye başına 60 kuruş kazanıyorsunuz.
3 defa ödeme aldım Teşekkürler Napolyon ekibi. En az ödemesi 100 TL.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
3 yıldır üyesiniz, 3 defa para aldınız?
Ne kadar aldınız peki??

...com sitesine üyeyim birkaç aydır aktif olarak kullanmaktayım ve ödemelerimi kolayca aldım.. Hiçbir sıkıntı yaşamadım da farklı bir site denemek isterseniz kullanışlı bir anket sitesi. Hem güvenilirlik açısından da baya iyi ondan size gönül rahatlığıyla önerebiliyorum:)

....

X