Merhaba canım benimde aynı sorun var burnumun ucunda sağ taraf şiş burnumun sol uç tarafıma dokunduğunda kemik gibi sertlik var ve burnum sol tarafa doğru kaymış gibi.Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce ameliyat oldum. Sol tarafım sağ tarafıma göre aşırı şiş ve sol tarafımdaki şişlik bildiğiniz kemil gibi sert. İçerdeki şişlikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ödem olmadığı çok bariz ortada. Ama sağ tarafımda öyle bi sorun yok. Yorumlarınız nedir? Dikişlerden dolayı mıdır?
selam canım, benim de önceden kemerin oldugu yer hafiften yüksek duruyor ve semsert kemik gibi. acaba doktor az mı törpülemiş hissine kapıldım. sende durum ney ?Merhaba canım benimde aynı sorun var burnumun ucunda sağ taraf şiş burnumun sol uç tarafıma dokunduğunda kemik gibi sertlik var ve burnum sol tarafa doğru kaymış gibi.
Sendeki sorun geçti mi?
Merhaba canım benim burun ucunda sorun var. sitede okuduğum kadarıyla törpü yapılan yerde ödem daha fazla olurmuş zamanla geçer inşAllah. Ameliyatından kaç gün geçtiselam canım, benim de önceden kemerin oldugu yer hafiften yüksek duruyor ve semsert kemik gibi. acaba doktor az mı törpülemiş hissine kapıldım. sende durum ney ?
12 gün geçti. Sargılar çıkalı 3 gün oldu canım. ama böyle sert bi ödem nasıl olabilir ki kemik gibi sertMerhaba canım benim burun ucunda sorun var. sitede okuduğum kadarıyla törpü yapılan yerde ödem daha fazla olurmuş zamanla geçer inşAllah. Ameliyatından kaç gün geçti
Ödem bazen kemik gibi duruyor canım merak etme düzelecektir.12 gün geçti. Sargılar çıkalı 3 gün oldu canım. ama böyle sert bi ödem nasıl olabilir ki kemik gibi sert
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce ameliyat oldum. Sol tarafım sağ tarafıma göre aşırı şiş ve sol tarafımdaki şişlik bildiğiniz kemil gibi sert. İçerdeki şişlikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ödem olmadığı çok bariz ortada. Ama sağ tarafımda öyle bi sorun yok. Yorumlarınız nedir? Dikişlerden dolayı mıdır?
12 gün geçti. Sargılar çıkalı 3 gün oldu canım. ama böyle sert bi ödem nasıl olabilir ki kemik gibi sert