Ödem mi kemik mi?

Nbha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
73
10
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce ameliyat oldum. Sol tarafım sağ tarafıma göre aşırı şiş ve sol tarafımdaki şişlik bildiğiniz kemil gibi sert. İçerdeki şişlikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ödem olmadığı çok bariz ortada. Ama sağ tarafımda öyle bi sorun yok. Yorumlarınız nedir? Dikişlerden dolayı mıdır?

Benimkisi de ayni dr odem dedi. Ama dedigin gibi bastirinca cok sert burun ucum gibi degil. Ameliyattan once de sol tarafin saga gore daha mi sorunluydu?

Bandajlar falan çıktıktan sonra böyle bi şey farketmemiştim. Çok şiş olduğu için belki ç, bilemiyorum. Ama 2. 3. haftada farketmeye başladım. Sağ tarafım çok iyi durumda sadece biraz ödem var dokununca anlayabiliyorum. Ama sol tarafımda tam burun kanatlarımın olduğu yer semsert.

Benim iki tarafta da odem var hala ama sol da cok daha fazla. Bandajlardan sonra ben de fark etmemistim ama artik bariz belli.
Bir de benim sol tarafta burun ucumun sol kisminda ne deniyor oraya tam bilmiyorim icerden elleyince mercimek kadar bir sertlik hissetmeye basladim zamanla. Dr a gosterdim dokundu bir sure sonra gececk dedi. Simdi dokunuyorum gercekten de cok hafif kalmis.
Sanirim en azindan bir 6 ay doktorlarimiza guvenmek zorundayiz:/

Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce ameliyat oldum. Sol tarafım sağ tarafıma göre aşırı şiş ve sol tarafımdaki şişlik bildiğiniz kemil gibi sert. İçerdeki şişlikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ödem olmadığı çok bariz ortada. Ama sağ tarafımda öyle bi sorun yok. Yorumlarınız nedir? Dikişlerden dolayı mıdır?
Merhaba canım benimde aynı sorun var burnumun ucunda sağ taraf şiş burnumun sol uç tarafıma dokunduğunda kemik gibi sertlik var ve burnum sol tarafa doğru kaymış gibi.
Sendeki sorun geçti mi?

Merhaba canım benimde aynı sorun var burnumun ucunda sağ taraf şiş burnumun sol uç tarafıma dokunduğunda kemik gibi sertlik var ve burnum sol tarafa doğru kaymış gibi.
Sendeki sorun geçti mi?
selam canım, benim de önceden kemerin oldugu yer hafiften yüksek duruyor ve semsert kemik gibi. acaba doktor az mı törpülemiş hissine kapıldım. sende durum ney ?

selam canım, benim de önceden kemerin oldugu yer hafiften yüksek duruyor ve semsert kemik gibi. acaba doktor az mı törpülemiş hissine kapıldım. sende durum ney ?
Merhaba canım benim burun ucunda sorun var. sitede okuduğum kadarıyla törpü yapılan yerde ödem daha fazla olurmuş zamanla geçer inşAllah. Ameliyatından kaç gün geçti

12 gün geçti. Sargılar çıkalı 3 gün oldu canım. ama böyle sert bi ödem nasıl olabilir ki kemik gibi sert

Merhaba canım benim burun ucunda sorun var. sitede okuduğum kadarıyla törpü yapılan yerde ödem daha fazla olurmuş zamanla geçer inşAllah. Ameliyatından kaç gün geçti
12 gün geçti. Sargılar çıkalı 3 gün oldu canım. ama böyle sert bi ödem nasıl olabilir ki kemik gibi sert

Ödem bazen kemik gibi duruyor canım merak etme düzelecektir.
Daha çok yeni problem olsa bile şimdi fark edilmesi mümkün değil.
En az 3 ay beklemek lazım 6 aydada burun oturuyor zaten.
Biraz sabırlı olmalıyız canım

bende aynı sorunu yaşıyorum. ceviz gibi büyük bir şişlik var sol tarafımda maalesef. doktorum kemik zarın şişmiş dedi. geçmesini bekliyorum 1.5 ay oldu henüz. sizin 3 - 4 ay kadar olmuş, şu an durumunuz nasıl acaba?

X