Düşündüm , fakat bu sefer yatağı koyucak yer bulamadım , dolap için kapı girişin hemen sağ tarafına köşe bi dolap düşünüyorumCamın önüne çalışma masası güzel olur sanki. Işık da alır hem.
Arkadaşlar bu oda tek kişilik bir yatak odası olucak , dikdortgen bi oda uzunlamasına geliyor kapıdan girer girmez karşıdaki camın altı bi yatak boyunda fakat orasının uygun oldugunu düşünmüyorum dolaptır masadır kitap için raftır nasıl dizayn edebilirim pek büyük bi oda sayılmaz kullanışlı hale getirmek için bi fikirde bulunup yardımcı olursanız sevinirim:)
Evet yeni olucak , net bilmiyorum 160 cm falan aşağı yukarıÖlçüleri nedir? Eşya yeni mi olacak? Kapı kenarındaki en ne kadar?
14 metrekare olması lazım toplam odanın alanıÖlçüleri nedir? Eşya yeni mi olacak? Kapı kenarındaki en ne kadar?
Evet yeni olucak , net bilmiyorum 160 cm falan aşağı yukarı
Teşekkür ederim fikirleriniz için , küçük bir dolabın yetecegini sanmıyorum ama dediğiniz ve dediğim gibi o kapı kenarına dolabı dusunursek köşe olarak uygun olabilir sizce ayna dolabın üstünde mi olmalı kapak olarak veya bi yere alıp koyabilir miyimCam kenarına ikea yahut farklı yerlerde bulunan ferforje yahut masif divan alabilirsiniz. Çekmeceli olan yahut altı boş olan farklı şeyler var.
Duvara monte edilen açılır kapanır bir çalışma masası yapabilirsiniz. Kapadığınızda oda rahatlar. İnce zarif hatlı sırtı alçak bir sandalye ve o kapı kenarına dar olan ancak uzun olmayan bir gardrop koyabilirsiniz.ikea çocuk bölümünde uygun fiyata satılıyor.
SığmıyorKapinin yanına yatağı koysanız sığmıyor mu? Camın önüne de masa koyarsiniz
Teşekkür ederim fikirleriniz için , küçük bir dolabın yetecegini sanmıyorum ama dediğiniz ve dediğim gibi o kapı kenarına dolabı dusunursek köşe olarak uygun olabilir sizce ayna dolabın üstünde mi olmalı kapak olarak veya bi yere alıp koyabilir miyim