ODAYI NASIL KULLANIŞLI HALE GETİREBİLİRİM

ddenizzh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
42
4
Arkadaşlar bu oda tek kişilik bir yatak odası olucak , dikdortgen bi oda uzunlamasına geliyor kapıdan girer girmez karşıdaki camın altı bi yatak boyunda fakat orasının uygun oldugunu düşünmüyorum dolaptır masadır kitap için raftır nasıl dizayn edebilirim pek büyük bi oda sayılmaz kullanışlı hale getirmek için bi fikirde bulunup yardımcı olursanız sevinirim:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 258
Camın önüne çalışma masası güzel olur sanki. Işık da alır hem.
Düşündüm , fakat bu sefer yatağı koyucak yer bulamadım , dolap için kapı girişin hemen sağ tarafına köşe bi dolap düşünüyorum

Arkadaşlar bu oda tek kişilik bir yatak odası olucak , dikdortgen bi oda uzunlamasına geliyor kapıdan girer girmez karşıdaki camın altı bi yatak boyunda fakat orasının uygun oldugunu düşünmüyorum dolaptır masadır kitap için raftır nasıl dizayn edebilirim pek büyük bi oda sayılmaz kullanışlı hale getirmek için bi fikirde bulunup yardımcı olursanız sevinirim:)

Ölçüleri nedir? Eşya yeni mi olacak? Kapı kenarındaki en ne kadar?

Ben de aynı şeyi düşündüm. Kapı kenara yakınsa. Bir tarafa yatak sığar mutlaka.
Pencereye içeriyi daha aydınlık gösterecek perde seçmelisiniz.
Maddi imkan varsa sol taraf üst kısma raf yaptırabilirsiniz.

Evet yeni olucak , net bilmiyorum 160 cm falan aşağı yukarı

Cam kenarına ikea yahut farklı yerlerde bulunan ferforje yahut masif divan alabilirsiniz. Çekmeceli olan yahut altı boş olan farklı şeyler var.

Duvara monte edilen açılır kapanır bir çalışma masası yapabilirsiniz. Kapadığınızda oda rahatlar. İnce zarif hatlı sırtı alçak bir sandalye ve o kapı kenarına dar olan ancak uzun olmayan bir gardrop koyabilirsiniz.ikea çocuk bölümünde uygun fiyata satılıyor.

Cam kenarına ikea yahut farklı yerlerde bulunan ferforje yahut masif divan alabilirsiniz. Çekmeceli olan yahut altı boş olan farklı şeyler var.

Duvara monte edilen açılır kapanır bir çalışma masası yapabilirsiniz. Kapadığınızda oda rahatlar. İnce zarif hatlı sırtı alçak bir sandalye ve o kapı kenarına dar olan ancak uzun olmayan bir gardrop koyabilirsiniz.ikea çocuk bölümünde uygun fiyata satılıyor.
Teşekkür ederim fikirleriniz için , küçük bir dolabın yetecegini sanmıyorum ama dediğiniz ve dediğim gibi o kapı kenarına dolabı dusunursek köşe olarak uygun olabilir sizce ayna dolabın üstünde mi olmalı kapak olarak veya bi yere alıp koyabilir miyim

Teşekkür ederim fikirleriniz için , küçük bir dolabın yetecegini sanmıyorum ama dediğiniz ve dediğim gibi o kapı kenarına dolabı dusunursek köşe olarak uygun olabilir sizce ayna dolabın üstünde mi olmalı kapak olarak veya bi yere alıp koyabilir miyim

Gardrop üstünde olabilir fakat gardrop kapağının tümünü kaplaması simetri açısından iyi sonuç verir. Aynaya çokça ihtiyaç duymuyorsanız kapı arkasına kalan duvara düz ince çerçeveli bir ayna olabilir.

oda ölçülerinizi yazarsanız size bir plan çizebilirim en azından nasıl duracagını görmek için
oda1.jpg

X