• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu odamız kucuk ...ranza mı...yoksa cekyat gorunumunde olup acılınca ranza olanlardan mı

samyeli34

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
2.652
492
688
çocuk odamız kucuk..yatak olacak yerımızın karşısına boydan boya dolap yaptıracağız..yatağımız ranza olunca sankı tepeden aşaga her yer mobılya olacak..yanı boğacak gıbı geliyor..
açılıp kapanabılen ranzalı çekyat ıse...her akşam açılıp kapatılır mı...tabıkı aldıktan sonra ıstemesemde açılacak kapanacak:)..kararsızım...sonradan pışman olmak ıstemem...sızın duşuncelerınız neler bılmek ısterım..

$f3307398f6a3a443f9843afead5dad13.webp

$1269369330-fotopodborka-sredy-192-foto_AddFun_ru_158.webp

Bence ranza uygun olur canım yer kalırsa odada belki küçük sevimli tekli bir koltuk yada renk renk minderler koyarsınız hoş olur yani çocuk odası... :34:

ranza daha iyi olur bence çekyat gibi olan hem odayı çocuk odasından çok oturma odası görünümüne sokar hemde tam bilmediğim için sanırım çok güvenli gelmedi bana..
bide her akşam aç kapat.. yatak çarşaf ser .. fazla gereksiz..

Çekyat pratik değil.Herhalde yatıya kalabalık misafiri olanlar için düşünülmüş.Yani geçici durumlar için.
Yoksa her akşam aç,çarşaf ser-kaldır mümkün değil.

Resimdeki ranza çok güzelmiş.Herhalde açık renk yapmaya karar verdiniz.
Bence de küçük odalar için en doğrusu açık renk mobilya.
Özellikle dolabın açık renk olmasında fayda var.

Bence ranza uygun olur canım yer kalırsa odada belki küçük sevimli tekli bir koltuk yada renk renk minderler koyarsınız hoş olur yani çocuk odası... :34:

cok teşekkür ederım..yazmayı unutmuşum..benım bır oğlum 18 dıgerı 4 yaşına basacak...mınder yerı koymam ımkansız..şuankı hali..tek kışılık ranza... karşısında çalışma masası kıtaplık...ve kapı yanında ıkı kapılı dolap..kalan yer balkona gecış ıkı kışı hazır ol vazıyette gecebılır:)

ranza daha iyi olur bence çekyat gibi olan hem odayı çocuk odasından çok oturma odası görünümüne sokar hemde tam bilmediğim için sanırım çok güvenli gelmedi bana..
bide her akşam aç kapat.. yatak çarşaf ser .. fazla gereksiz..

teşekkür ederım..evet bende o yüzden pek ıstemıyorum her akşam nasıl olacak.....guvenırlıgıne gelınce..annem ve yengemde var ...sağlamlığı test edıldı..halende edılmekte:) fakat oda sankı cok basık kalacak ranza olunca ..nasıl bır ranza yaptırmalı bılemedım doğrusu..

Çekyat pratik değil.Herhalde yatıya kalabalık misafiri olanlar için düşünülmüş.Yani geçici durumlar için.
Yoksa her akşam aç,çarşaf ser-kaldır mümkün değil.

Resimdeki ranza çok güzelmiş.Herhalde açık renk yapmaya karar verdiniz.
Bence de küçük odalar için en doğrusu açık renk mobilya.
Özellikle dolabın açık renk olmasında fayda var.

teşekkür ederım..aslında mısafır ıcınde duşundum..cunku benım ayrı mısafır odam yok...oturma odası mısafır odası olarakta gecıyor:)..fakat açma kapama her akşam nasıl olur bılemedım...

Merhaba bizde oğluma düşünüyoruz benim düşündüğüm modeller şu tarzda odamız müsait ama tıklım tıklım sevmiyorum oğlum oynayacağı alan olmalı burda bir arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti odası küçük ama çok güzel yaptırmış güzle olmuş, resim ekliyorum:)

$tiffany.webp$untitled.webp$untitled1.webp$untitled3.webp

bence ranza :) kim uğraşacak her gün aç kapa :D ama açık kalır ve kapatmazsanız çekyat derim
ileride çekyat olarak kullanabılır veya misafir geldıgınde kullanırsınız :1:

Back
X